Khold Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witam Mam problem z geforcem 9600GSO, mianowicie posiadam płytę główną ASRock A780GXH/128M i kiedy podłączam kartę do niej to karta wydaje straszny piszczący dźwięk przez cały czas, Czym to jest spowodowane ? Na dodatek po podłączeniu nie wykrywa mi tej karty nigdzie, działa jedynie zintegrowana. Chciałbym się również dowiedzieć jak wyłączyć zintegrowaną kartę graficzną. Karta zintegrowana to jakiś Radeon 3200. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Dodatkowe zasilanie podpięte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Podłączyłeś dodatkowe zasilanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khold Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Nie. Właśnie sie zastanawiałem nad dodatkowym zasilaniem, ale w zestawie mam tylko 3 kabelki które nie wyglądają jak ddatkowe kable zasilające Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Jaki masz zasilacz? Nie masz kabla z 2 molexami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khold Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 zasilacz mam Fortron 350W FSP350-60GLN(80), czyli wystarczy zamontować tą przejściówkę do zasilacza i podłączyć ją do karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...