domis14 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witam. Mam następujące problemy z moim kompem(od jakiś 2 tyg.). Gdy właczam kompa pojawia się czarny ekran z pulsującym bialym kursorem i jest on dosyc długo (połowa czasu normalnego właczenia kompa) Nie wiem co to może być. PS. Mój komp: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz 1,87Ghz, 1,00 GB RAM W autostarcie nie mam prawie nic miejsca na dysku dużo, antywirusem czesto skanuje. Już bardzo długo szukam na to pytanie odpowiedzi ale nikt jej nie umie udzielić :/ HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domis14 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zresetuj bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domis14 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 juz to robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ia-t100972.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domis14 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 ale u mnie nic nie jest napisane żaden numer a ni nazwa błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Bootvist ? Odlacz go na probe od sieci i zobacz jak dlugo bedzie sie botowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domis14 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 ale ten czarny ekran jest jeszcze przed napisem windows XP on jest zaraz po właczeniu kompa/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Myślę, że tam jest trochę więcej porad niż tylko odczytanie kodu BSODa. Jakoś nie widzę, abyś zmieniał sterowniki, instalował cokolwiek, grzebał w bios czy podłączał na pająka. Nawet o czyszczeniu nie widzę ani słowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domis14 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Plików temp nie mam prawie wogóle-mam program odkurzacz. Sterowniki-jakoś nie mogę znależć do mojej karty NVVIDIA GEFORCE 7600 series NX76G Pająk-????? Bootvist juz pobieram To log z programu ComboFix http://wklej.org/id/98112/ sciagnałem Bootvist-a i co mam dalej robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...