skwarek90 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 tak jak w temacie, mam zamiar kupic jakis fajny monitor 22', ktory ma mi sluzyc glownie do ogladania filmow i tv (dlatego z tunerem wbudowanym wybralem) oraz rowniez do normalnego uzytkowania jak i grania, moze nie znam sie zbytnio na monitorach ale fullhd to fajny dodatek jest jak mam zamiar glownie na nim ogladac cos, pozatym cenowo tez nie sa za drogie (~1100zl). co o nich myslicie? ktory oplaca sie bardziej wziac? bo z tego co patrze to niewiele sie roznia. i jak jest u nich z katami? tragiczne czy da sie przezyc? ewentualne inne propozycje tez sa mile widziane ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 ale zaden z nich nie ma FullHD wiec o co kaman???? to raczej właśnie polecal bym Ci coś wiekszego z FullHD np 23" albo 24" no i jesli nie musisz miec koniecznie tylu zlacz co w tych LCD to zastanow sie czy nie lepiej kupic dobry tuner TV na PCI i jakis wypasiony monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek90 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 jak nie ma? z tego co na esc.pl pisze to oba maja full hd a przynajmniej samsung, pozatym monitor bedzie stal z 1m ode mnie to wieksze w gre nie wchodza ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ty nie patrz co głupie strony piszą tylko patrz na stronach prducenta - full hd ma 21.5 cala jak juz(wiem pisza i tak 22") ważne by miał DVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...