ga_cex Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Witam, Prawdopodobnie padła płytka - posprawdzałem osobno komponenty i chodzą - a płytka raz piszczy a raz nie(bez proca piszczy, ramy i grafa - brak znaku dzwiekowego) - wiec trupik. (zasilka tez sprawdzona) Potrzebuje pozpstać przy tej platformie (DDR1-2GB+AGP-9600+IDE+cpu AXP2400) Jaką płytkę mi doradzicie - ceny płyt pod 462 są kosmiczne - niechce wydawać niepotrzebie ponad 100zł na taki staroć - jednak kompik w takiej konfiguracji b.dobrze mi sie sprawuje jako maszyna do pisania i przeglądanie internetu przez Rodziców. Dzięki Pozdrawiam. PS. http://allegro.pl/item646419284_abit_kd7_p..._graficzna.html czy to dobry wybór? Halo!.... Może ktoś doradzić w tym temacie ? Edytowane 30 Maja 2009 przez ga_cex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Napewno cos na nforce2. Poluj na jakiegos a7n8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga_cex Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Napewno cos na nforce2. Poluj na jakiegos a7n8x Ok - ale płyty z NF2 są okropnie drogie (ponad 100zł). Czy jest jakas alternatywa? CPU nie bedzie krecone bo posiadam XP2400 - w stock daje i tak b.dużo ciepła. O co kaman - http://allegro.pl/show_item.php?item=648632516 Aukacja plyty ktora proponujesz- za tyle to ja pierd.... wole sowjego kompa rozebrac, a dodatkowe 100 dorzucic i zrobic 2 kroki....AM2->775 + C2D a Rodzicom z SA-> na moje AM2 i do tego dorzuce max 100-200zl a wpierdzielac sie w plyty po 120zl i wiecej w stare technologie jest parodia... czy ktoś jest jebniety zeby placic po 150 zl za plyte co nowa kosztowala 200 ok.4 lata temu ???? Edytowane 2 Czerwca 2009 przez ga_cex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...