RONIN3579 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) Witam. Kupiłem kilka miesięcy temu kilka podzespołów w tym płytę główną Asus P5Q-E u jednego ze sprzedawców w allegro - w firmie SunTrade (konto zablokowane, posiada inne konto - coś będzie trzeba zrobić). Niedawno płyta uległa awarii, komputer się nie uruchamia. Postanowiłem więc oddać ją na gwarancję, dzwonie do firmy gdzie kupiłem sprzęt - zapchana poczta głosowa, piszę emaila - brak odpowiedzi. Istnieje prawdopodobieństwo, że firma zakończyła swą działalność. Asus nie prowadzi serwisu dla użytkowników końcowych, lecz tylko przez punkty sprzedaży. Kontaktowałem się z jednym z dystrybutorów płyt głównych Asusa. Powiedziano mi, że nawet jeśli wyślą płytę do serwisu Asusa (Czechy) to sprzęt nie zostanie przyjęty, dlatego że został zakupiony w innej firmie. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Pisałem na forum Asusa. Pozdr. Linki: Temat na forum Asusa Inne konto tej firmy Temat na PCLabie Edytowane 27 Maja 2009 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) A kontaktowałeś się z firmą ASUS? Tu masz formularz kontaktowy. Edytowane 27 Maja 2009 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...