Turek1233 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witam, otóż pomyślałem sobie że chciałbym postawić serwer na wzór Pifpaf. Chciałbym na razie postawić serwer na dwie gry CS i CoD 4. Tylko nie bardzo wiem jak zacząć. Wiem jak postawić jeden serwer np. CS ale nie wiem jak postawić kilka serwerów CS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 To może zacznijmy od tego na jakim łączy chcesz to postawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer88 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Również jestem zainteresowany i myśle że chciałbym to postawić na dedyku z łączem 100mbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 O łącze na razie się nie martwię ponieważ tutaj jest najmniejszy problem. Chodzi mi o to jak zacząć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...