Skocz do zawartości
PhoboS

Radiatory 1cm x 2.2cm - widział ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec...

Potrzebuje takie radiatorki, wymiary 1cm x 2.2cm dokladnie, przegladalem oferty sklepow internetowych ale nie widzialem niczego co by mialo dokladnie tyle ile mi potrzeba... jezlie by ktos wiedzial gdzie kupic ( albo w wawie albo sklep internetowy :D ) to bym bym wdzieczny :D

Ponadto mam pociete radiatory od jakiegos pentiuma bodajze ale one sa niesamowicie wysokie (ponad 2cm nie liczac podstawy grubej na prawie 5mm ! )

Zdjecie ponizej :D

Dołączona grafika

Oczywiscie jak widac nie sa one wyszlifowane jeszcze... ale nie wiem czy mi sie oplaca to robic jezeli moge kupic miedziane ( bo to jest alu ) ...

Ktos wie gdzie mozna dostac takie jak chce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie nad nimi sie zastanawialem ale glownie to o to chodzi ze nie jestem pewny co do ich wymiarow... przeciez radiator nie powinien byc za maly albo za duzy... :

No nie wiem - moze ktos inny bedzie mial jakis pomysl, jak nie to chyba nic innego jak je kupic i zaryzykowac... ew. dorwac takie na gieldzie i pomierzyc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uhu ja poluje własnei na takie jak twoje :) tylko bym podstaw spiłował...

o jakies 3mm i git.

no miedź to miedź... ale takich z miedzi to jescz enei widizłąem w sensownej cenie...

a tak w ogołe to na co chcesz je montować ? jak grafe to 2cm supe r moim zdaniem.. chyba reed takie miał... a jak na pamiec to juz przydługie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest zestaw Tt (www.discotech.waw.pl) w promocji 49 PLN. Masz tam radiator miedziany na DDR'a i 2 radiatory na ramy. Po przepilowaniu na pol bedziesz mial 4 kawalki i powinny pasowac do wszystkiego.

Do tego dostaniesz kozacka aluminiowa naklejke: Performance Cooled By ThermalTake :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest radio z jakiegos p166mmx, czy cus takiego.....

kupilem go ze zlomu na wolumenie ze 100% sprawnym wentylem i przelotka! ;]

ekheeheh

bylem hepi ;]

wentyl chodzi do dzisiaj, a to bylo ze 2 lata temu ;p

wiec sie oplacalo :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem dzisiaj starego wentyla z radiatorkiem za 5 sztuk złota, chodzi nawet ,mam zamiar je pociąć może ty phobos zrób podobnie bo wątpie że znajdziesz takie idealne(poszukaj w servisach i sklepach czasem mają jakieś starocie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi