PhoboS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A wiec... Potrzebuje takie radiatorki, wymiary 1cm x 2.2cm dokladnie, przegladalem oferty sklepow internetowych ale nie widzialem niczego co by mialo dokladnie tyle ile mi potrzeba... jezlie by ktos wiedzial gdzie kupic ( albo w wawie albo sklep internetowy :D ) to bym bym wdzieczny :D Ponadto mam pociete radiatory od jakiegos pentiuma bodajze ale one sa niesamowicie wysokie (ponad 2cm nie liczac podstawy grubej na prawie 5mm ! ) Zdjecie ponizej :D Oczywiscie jak widac nie sa one wyszlifowane jeszcze... ale nie wiem czy mi sie oplaca to robic jezeli moge kupic miedziane ( bo to jest alu ) ... Ktos wie gdzie mozna dostac takie jak chce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Trudno bedzie znalezc cos tak pod wymiar. Jak na pewno nic nie (chyba wszystko posprawdzales) to kup najbardziej zblizony do takiego, jaki chcesz i spiluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 a te radiatorki coolermastera na ramy?? nie beda dobre. sa do nabycia w 4max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Wlasnie nad nimi sie zastanawialem ale glownie to o to chodzi ze nie jestem pewny co do ich wymiarow... przeciez radiator nie powinien byc za maly albo za duzy... : No nie wiem - moze ktos inny bedzie mial jakis pomysl, jak nie to chyba nic innego jak je kupic i zaryzykowac... ew. dorwac takie na gieldzie i pomierzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 uhu ja poluje własnei na takie jak twoje :) tylko bym podstaw spiłował... o jakies 3mm i git. no miedź to miedź... ale takich z miedzi to jescz enei widizłąem w sensownej cenie... a tak w ogołe to na co chcesz je montować ? jak grafe to 2cm supe r moim zdaniem.. chyba reed takie miał... a jak na pamiec to juz przydługie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Chodzi mi o radeonika 7500 czyli grafe :D Mowisz ze nie widziales w rozsadnej cenie... a w jakiej widziales ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ekhehehehhehe po co placic???? moje radia na grafe kosztowaly cala zlotowke :) i troche rpacy :) czyz nei piekne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jest zestaw Tt (www.discotech.waw.pl) w promocji 49 PLN. Masz tam radiator miedziany na DDR'a i 2 radiatory na ramy. Po przepilowaniu na pol bedziesz mial 4 kawalki i powinny pasowac do wszystkiego. Do tego dostaniesz kozacka aluminiowa naklejke: Performance Cooled By ThermalTake :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ekhehehehhehe po co placic???? moje radia na grafe kosztowaly cala zlotowke :) i troche rpacy :) czyz nei piekne??? gdzie rozdaja radiatory za 1/5 ceny :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Bruce prosze powiedz z czego to jest dokladnie radiator... prosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 to jest radio z jakiegos p166mmx, czy cus takiego..... kupilem go ze zlomu na wolumenie ze 100% sprawnym wentylem i przelotka! ;] ekheeheh bylem hepi ;] wentyl chodzi do dzisiaj, a to bylo ze 2 lata temu ;p wiec sie oplacalo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jak ty te radiatorki przymocowałeś bruce ?,wyglądają super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 kupiłem dzisiaj starego wentyla z radiatorkiem za 5 sztuk złota, chodzi nawet ,mam zamiar je pociąć może ty phobos zrób podobnie bo wątpie że znajdziesz takie idealne(poszukaj w servisach i sklepach czasem mają jakieś starocie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Podane są wymiary :D :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12844736 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13023586 Wysyłka od ręki :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Lepiej jechac na CGE. Maja tam sporo takich radiatorkow, ale moze byc problem, zeby kupic taki idealnie pasujacy nie mowiac o znalezieniu czegos z miedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ja mam 4 na gf2mx400 nie wiem po co ale mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak ty te radiatorki przymocowałeś bruce ?,wyglądają super alpha gel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jak ty te radiatorki przymocowałeś bruce ?,wyglądają super alpha gel :) co to i gdzie to kupic? :wink: Nie lepiej na silikonie "neutralnym"? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 alpha gel np u mate-a pod nazwa podkladki silikonowe, or something :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...