berkut Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Grzebiac w archiwalnych katalogach na hdd znalazlem takie 2 fajne fotki: Jedno z pierwszych w polsce WC, jak je robilem mialem kolo 12 czy 13 lat :) Nie wiem czy wtedy wogole jakies bylo poza tym :) Pmmx 166 @ 233 o ile pamietam :) *edit* by lepiej oddac uplyw czasu: w chwili pisania posta mam 24 ;) To pamietam ze biegalo z 73W peltierem i PII 266 @ 450 :) Macie jakies swoje skarby ? :) Postujcie fotki :) Edytowane 28 Maja 2009 przez berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Ale starocie!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Moje pierwsze WC z którego byłem dumny :D Tutaj już Laing bo nie mogę znaleźć zdjęcia z Atmanem 306 który był pierwotnie w układzie i który nadal leży w szafie ^^ No i oczywiście Kadett Power musi być :P Edytowane 28 Maja 2009 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 To ja też dorzucę trochę oldskula ;) od siebie Chłodniczka stary db kadet z kartonowym shroudem :D Blok na cpu PowerX... I jeszcze widok na PX'a z grafą chłodzoną zalmanem :) Więcej fot się nie uchowało. ps.Atman schowany za koszami na dyski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) stare moze nie ... ale klasyczne na pewno moje pierwsze (kadeciak i orbital czy tam cristal z mcs na procu) a to za to juz mysle full classic Bloki: CPU: CFD Uriel rev 2 (ktos jeszcze pamieta jak sie rozdzielalo flow na nb i grafe? :P ) NB: CFD Weeland Grafika: BLOKI.PL Proxima Pompka: HYDOR SELTZ L20 II Chlodnica: OPEL KADET (ALLEGRO) Węże: Cellfast 16 Crystal 12 Pojemnik: Easy Click to byly czasy ;] kazdy w akademiku sie pytal czemu mam bongo w kompie ;] dla porównania obecnie (bylejakie foto ale jest :P ) Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 A gdzie Nokia 5510?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 A gdzie Nokia 5510?? :>dawno nie zyje ... a buda za wysoka zeby na niej telefon trzymac .. teraz kolo niej lezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...