McFokus Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mam pytanko. Czy podczas konwertowania partycji FAt32 na NTFS programem np.PartitionMagic następuje utrata danych czy mozna to zrobic bez utraty danych? Pozdrawiam Wiem że coś podobnego było ale potrzebuje bardzo szybkiej pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Nie, nie utracisz danych, ale im bedzie ich wiecej tym operacja dluzej bedzie trwala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jeszcze dodaż ze jak chesz zainstalować linuxa na tym samym dysku to pierw go zainstaluj a dopiero potem konwertuj partycje wina z fat32 do ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Wiem tylko tyle ze nie zalecana jest konwrrtacja z fata do ntfs'a bo .. po prostu powinno sie zrobic to na czystej partycji :) ps. siedze teraz w windowsie 2003, niezły :) szybki.. :) hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...