ispep Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Witam mam problem z płyta ta co jest w tytule otóż nagle bez żadnej przyczyny gdy chciałem zmienić taktowanie procesora na większe i wchodzę w bios zmieniam i komputer nie chce sie włączyć wiec zworkę przełożyłem i gitara ale nie mogę ustawić taktowanie większego niż 120 x 11,5 a przecież zawsze można było ustawić 133 i byla gitara a teraz nie da rady w czym szukacz przyczyny ? bios zaktualizowany najnowszy aimbios procesor to amd athlon xp 1800 Edytowane 29 Maja 2009 przez ispep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Przypadkiem na płycie nie ma zworki żeby ustawić taktowanie 100 / 133 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispep Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 raczej nie ma a zresztą nic nie przestawiałem ze zworkami itp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispep Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 czy ktos umie pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...