arsen22 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 czy jest mozliwe zaprogramowanie tak kompa (badz opery, nie wiem) zeby bylo tak: wciskam przykladowo ctrl+m i uruchamia mi sie opera wskakuje na odpowiednia stronke , wpisuje na niej moj login i haslo, pozniej wypelnia pewne rubryki, forwarduje kilka razy wybierajac odpowiednie opcje, znowu wypelnia kilka rubryk i dochodzi do pewnej strony z ktorej sciaga tekst do pliku tekstowego, ktory sam tworzy we wskazanym przez mnie folderze. jest mozliwe napisanie takiej aplikacji? jesli tak to w czym? a moze tego nawet bill gates nie potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 bill gates nie potrafi, bo nie programuje od paru lat ;). Większość programów da się napisać, a wiekszość z tej wiekszości została już napisana. Poszukaj programów na googlach do smoketestów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zainteresuj sie programem autohotkey, w ktorym mozesz sobie stworzyc praktycznie dowolne wymyslone przez Ciebie makro. Do programu masz dolaczony rowniez soft do nagrywania makr, wiec wszystkie akcje (ruchy myszka, klawiatura) tez zostana zapisne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Do automatyzacji działań używam tego. Trochę zabawy i powinno udać się uzyskać pożądany efekt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...