hugoo Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Ostatnio posłuszeństwa odmówiła moja nagrywarka, dlatego rozglądam się za nową. Nie zależy mi na LightScribe. Ważne, żeby była pod IDE, bo mam starszego kompa. Edytowane 30 Maja 2009 przez hugoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Ile masz kasy? klik Na allegro można znaleźć coś za ~40zł. Tak z ciekawości jaka reszta sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Ostatnio posłuszeństwa odmówił moja nagrywarka, dlatego rozglądam się za nowym. Nie zależy mi na LightScribe. Ważne, żeby była pod IDE, bo mam starszego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Pioneer DVR-116 będziesz zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugoo Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Ile masz kasy? klik Na allegro można znaleźć coś za ~40zł. Tak z ciekawości jaka reszta sprzętu? Reszta sprzętu bardzo słaba, Athlon 1 GHz, 256 MB RAM, GF 5500, 40 GB HDD... A co z LG? Kiedyś słyszałem, że są dobre. E-IDE to to samo, czy nie będzie pasowała? A złączę ATA 66? Pytam się, bo jestem kompletnie zielony. Edytowane 29 Maja 2009 przez hugoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...