Gość dragonlore Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 nastepca nadchodzi ;) trailer/gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Chłopaki pojechali po bandzie. Stanie na myśliwcu i skoki na motorze po 3km... Tylko żeby nie było "drewna". Jak zdarzało się w jedynce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 poca napisał(a): Chłopaki pojechali po bandzie. Stanie na myśliwcu i skoki na motorze po 3km... Tylko żeby nie było "drewna". Jak zdarzało się w jedynce. cały JC to było drewno. Jedna z najbardziej badziewiastych gier w jakie kiedykolwiek grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Graliście już w dwójkę? Warto się nią interesować, jeśli nigdy nie grałem (i nie zamierzam) w jedynkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie warto zawracać sobie 4 liter tym tytułem. Główny wątek to jakieś 10 krótkich misji polegających na "pójściu i zniszczeniu/zabiciu" Misje dodatkowe polegają na tym samym, czyli idź i zniszcz/zdobądź bazę itp. Od strony wizualnej gra prezentuje się równie żałośnie. Wszystkie wybuchy wyglądają tak samo, wszystkie struktury które możemy zniszczyć (budynki, pomniki) zawsze upadają w ten sam sposób (brak fizyki). Model jazdy jest gorszy niż ten z Lotusa 3 na amigę, model zniszczeń ustępuje temu z gta 3. Ciężko jest znaleźć cokolwiek pozytywnego w tej grze. Moja ocena 2/10 edit: piszę na podstawie wersji na pc Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez papillon86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Zagralem okolo 3h w demko i musze powiedziec, ze gierka swietna. Nie wiem skad tak niska ocena uzytkownika powyzej. Dla mnie mocna 7 (na podstawie dema), nie bawilem sie tak dobrze "na otwartym swiecie" od czasow GTA IV. Recka na gametrailers.com gametrailers.com @ 8.0 i koment z ktorym w 100% sie zgadzam: Cytat This game isn't about a great story people! It's about blowing shit up and have fun with that hook thing!!! This is the perfect game to cause chaos!!! Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wystawiając tak niską ocenę byłem świadomy że głównym założeniem gry było wysadzanie wszystkiego, sęk w tym że twórcom gry nie udało się zaimplementować ciekawego systemu zniszczeń co kompletnie dyskwalifikuje grę w moich oczach. Cóż, w młodości dużo czasu spędziłem "młócąc" w amigowe tytuły, dzisiaj każdą grę oceniam przez pryzmat starych tytułów, które potrafiły wciągnąć na setki godzin. Dzisiejsze gry niestety pozbawione są tego "czegoś" :D IMO oceny gier w różnych serwisach są mocno przesadzone, zakładając że 10 to gra idealna, 8.0 będzie grą bardzo dobrą co moim zdaniem wydaje się być mocną przesadą w stosunku do JC2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) no nie wiem czy oceny sa zawyzone na "niektorych" serwisach, bo gra na gamerankings ma 85%... Just Cause 2 for PC - GameRankings raczej twoja ocene uwazam za z [gluteus maximus] wzieta ;), ale oczywiscie miales prawo taka ocene wystawic skoro gra ci sie nie podobala :) w tym momencie nawet moja mocna 7 jest ponizej normy, a ty wyjezdzasz z jakas 2 ... Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...