Skocz do zawartości
Gość dragonlore

Brink

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dragonlore

troche newsa

polygamia

Brink - pierwsze obrazki i informacje

Dołączona grafika Brink

Niedawno otrzymaliśmy pierwszy, tajemniczy zwiastun nowej produkcji Splash Damage, wydawanej przez Bethesdę. Teraz czas na pierwsze fotki i rozwikłanie tajemnicy. Wedle informacji od wydawcy, Brink będzie strzelaniną FPP, w której zatracą się granice pomiędzy rozgrywka online i offline. Po stworzeniu postaci będziemy mogli z niej korzystać we wszystkich trybach (single, multi, coop). Wiąże się to oczywiście ze zdobywaniem doświadczenia, ulepszaniem bohatera, oraz nowymi opcjami dostosowania jego wyglądu - ma to być ważny element Brink. Słowem - dostaniemy sieciową strzelaninę, która ma nas wciągnąć bez reszty. Trzymam za słowo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywiad na temat Brink:

http://www.gamespot.com/pc/action/brink/vi...ew-edward-stern

Gameplay:

http://g4tv.com/videos/43021/Exclusive-Brink-Preview/

Wygląda ciekawie. Fajnie, że Brinka robi Splash Damage - dzięki czemu są szanse na dobre MP. Movement z tym smartem mi się podoba. Wygląda to płynnie i ciekawie. Graficznie przeciętnie ale nie źle - cienie coś słabo się prezentują. Gra wyjdzie równocześnie na wszystkie platformy.

Premiera przesunięta z wiosny na jesień 2010.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolejny gameplay

http://g4tv.com/videos/43026/Exclusive-Bri...pective-Part-1/

Ogólnie graficznie według mnie jest bardzo dobrze, te gameplay są z przed 4 miesięcy. Problem z poszarpanymi cieniami już został wyeliminowany, tak jak nadmiernie "bujanie" się broni. Trzeba też pamiętać, że wszystkie "gejmplej" są z konsoli. Na pececie pewnie będzie lepiej. Co najważniejsze to gra prezentuje się dynamicznie...

szkoda, że premierę przesunęli na jesień 2010.

Edytowane przez bigfix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem i czytałem trochę o tej grze i opinie zazwyczaj są bardzo średnie... piszą/mówią, że gra jest w miarę ok ale jakoś tak bez żadnego entuzjazmu... podobno szybko się nudzi i nie ma co robić. Boty głupie, bugi jakieś są (dopiero co czytałem, że niektórym graczom na PC w którymś momencie kompletnie skasowało postać! Już ponoć naprawili).

Dla mnie cały czas było jasne, że pomimo hype'a nic interesującego w tym nie ma, dziwne połączenie Team Fortress 2 z Mirror's Edge i APB, ale suma składników nie tworzy niczego ciekawego.

Wg mnie to taka gra na krótko o której prawdopodobnie za niedługi czas wszyscy zapomną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy problem to przypisanie konkretnego rodzaju rozgrywki do danej mapy.

Drugi, słabe granty, praktycznie nieskuteczne.

Trzeci problem to faktycznie zerowy wpływ, jednego głównych elementów składowych gry, na rozgrywkę - par cor. Każdy kto grał w Q3 czy ET czy nzwet TF2 wie jak ważne jest dobre poruszanie się po mapach , "movment" i inne "trickjumpy".

Czwarty główny to, że ludzie odzwyczaili się od prawdziwego drużynowego grania.

Tutaj około 40 minut z rozgrywki.

Brak dema nie dziwi.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwile pomeczylem Brink-a

Prawde mowiac szalu nie ma, gra juz po kilkunastu minutach z lekka nudna (zobaczymy moze dalej sie rozkreci)

Grafika to kiepska, textury w pewnym momencie tragedia

chromowane schody wygladaja identycznie jak te w doom 3 :blink:

Wymagania chyba srednie

E8200 stock 470GTX na stock 1920x1200 wsio na max

33-36fps

tylo narazie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to id tech. ;]

Optymalizacja tragiczna, to się nie nadaje do grania tym bardziej w multi. Jakieś jaja sobie robią, gra pod względem wizualnym prezentuje się na prawdę żałośnie jak na obecną chwilę.

Trochę się zawiodłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi