josef Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Pytania właciwie tylko do posiadaczy wymienionej karty tj. GF3 Ti200 TDH Leadteka. 1) Do jakiego stabilnego poziomu i bez artefaktów podkręciliście swoje kartki 2) Jakie macie temperatury na kartach - normalnie podczas pracy w Windozie - po godzince ostrego Quaczenia :lol: Co się stanie po przekroczeniu temperatury oznaczonej w WinFox'ie jako krytyczna - pojawi się alarm, wyłączy komp czy też RIP (Rest In Pain 8O )? Jeszcze jedno - jaką komendą włącza się w Q3 Arena wyświetlanie ilości klatek - zapomniałem i nie moge tego znaleźć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jeszcze jedno - jaką komendą włącza się w Q3 Arena wyświetlanie ilości klatek - zapomniałem i nie moge tego znaleźć... /cg_drawfps 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jezeli chodzi o podkrecanie to garte WINFASTA GF3 TI200 128MB udalo mi sie podkrecic z 175 rdzen do 235MHz a pamieci z 400 na 500Mhz wiec do wartosci GF3 Ti 500 (he ale sprzedalem karte i mam GF4 :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Miałem taką karte 64MB to chodziła na 260/535 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Miałem taką karte 64MB to chodziła na 260/535 :) Czemu chodziła - czyżby przestała :lol: - jeśli ją spaliłeś to powiedz. Bo widzę że masz teraz TNT2...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...