Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Witam Co możecie powiedzieć o tej płycie? Wejdzie na nią karakorum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Masz ją czy chcesz kupić? Jaka reszta sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Brat ją ma i chciałby się pobawić w oc,ale na boxowym chłodzeniu daleko nie zajdzie,no i przy okazji chciałby się dowiedzieć jakie możliwości ma ta płyta.Reszta configu to: E8400 2x2GB patriot viper 1066 CL5 asus glaciator 4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) A zasilacz jaki? Bo to chyba najważniejsze. Sprawdź wogóle co możesz zmieniać w biosie, jaki zakres jest fsb i czy mozesz zmieniac napięcia procka? P.S. Chyba będziesz pionierem na tej płycie. Edytowane 30 Maja 2009 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zasilacz to BeQuiet Straight Power 450W. Ale najważniejsze to chłodzenie,a więc pytanie czy karakorum wejdzie bo bez chłodzenia ani me ani be. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Ok,dzięki, w takim razie zamawiam karakorum, ale nim dojdzie możecie coś jeszcze powiedzieć o tej płycie? miał ktoś z nią do czynienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Dokup do niego AS5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Ok,kupie pastę, ale coś jeszcze odnośnie płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Niebardzo kto ma powiedzieć. Zacznij stopniowo podkręcać i jak natrafisz na problem to wtedy pytaj. A jak podkręcić c2d było mnóstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 A mam takie pytanie,pamięci mu chodzą na 328mhz(czyli 656mhz),wiec wszedłem do biosu,aby zwiększyć ich taktowanie i było ustawione na 800(400), więc ustawiłem na 1066 i save lecz po załadowaniu windy gdy looknąłem do cpu-z i otrhosa nadal było 328mhz, o czymś zapomniałem bądź o czymś nie wiem jak wprowadzić w życie 1066? dodam że po ponownym wejściu do biosa nadal widnieje że pamięci są ustawione na 1066. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Może czas zerknąć do instrukcji? Następnie cofnąć się w czasie i pobawić się zworkami? W tej płycie chyba taktowanie pamięci ustawia się na zworkach. edit: W biosie też są ustawienia pamięci. Zworki w określonej konfiguracji mogą mieć jednak priorytet nad ustawieniami bios. Musisz się zagłębić w manuala oraz w obudowę :) Edytowane 30 Maja 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzinski Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 No zajrzę zajrzę, pierwsza myśli to było sięgnąć do instrukcji:P Tylko brat miał ją gdzieś schowaną razem z pudełkiem i stwierdziłem że może to jakiś banał i nie zaszkodzi zapytać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...