killua Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 witam, mam w tej chwili G.Skill F2-8800CL5D-4GBPI 2x2GB DDR2-1100 CL5-5-5-15 puszczone na1147 . chcialbym jednak dokupic jeszcze 2x2 takie same, bo nie sprzedaja nigdzie pojedynczych kosci. czy ktos moze wie czy nie bedzie problemu na tej plycie głownej i z takim procem ? i wogole czy obsadzenie 4 bankow bedzie jakos zle dzialac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Dzialac bedzie ale mozliwe ze wystapi koniecznosc dowoltowania nb do pracy na defaultowych ustawieniach, co do oc to sie pogorszy i bedzie wymagac wiecej papu dla nb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Może spaść oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 ok, mysle ze jak spadnie do standardowych wielkosci to nie ubedzie mnie :) czy zmiana voltagu dla NB na mojej plycie jest skomplikowana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Pewnie 1 opcja w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ok . zamontowane.uruchomione bez zwiekszanie VNB . testowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) ja mialem apogee 1150 4x2gb i chodzilo bez problemu na 1181mhz z q9550 na ponad 4ghz Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 no i chodzi bez problemu. najpierw myslalem ze cos sie dzieje bo sie fallout ciagle ctdowal ale sie okazalo ze to zbyt male adresowanie pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...