Kacper1609 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mozesz dokladnie przedstawic co pisze Ci na tej gwarancji ? Bo ja wlasnie sprawdzilem na swojej i nie ma tu ani slowa o wymaganej plycie biostara wiec moze bede miec szanse na gwarancje. I mam takie pytanie : czy jest mozliwe, choc o tym nie slyszalem, ze mozliwosc odblokowania procka jest na okreslony czas ? Nie wydaje mi sie ale napiszcie bo na pudle z mojego procka znalazlem takie cos : MAX 20.02.09 ( tu dwie lub trzy pierwsze cyfry zamazane a dalej N573 ) Co to moze znaczyc ? wygląda jak data Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie. Proc jeżeli ma sprawny rdzeń da się odblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 U mnie problem rozwiązany przynajmniej narazie (prawie) wszystko jest ok. Chodzi o to, ze jesli mam listwe zasilająca wylaczoną, i wlaczam ją dopiero gdy chce włączyc kompa to wszystko jest ok ( na odblokowanym 4 rdzeniu ). Problem jest tylko wtedy gdy np siostra siedziala wczesniej na kompie i nie wyłączyla listwy. U mnie jest tak : jesli zostawisz włączoną listwe to przy nastepnym uruchomieniu kompa bedzie ten problem. Wystarczy po kazdym wylaczeniu kompa wylaczac listwe. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siewas Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mozesz dokladnie przedstawic co pisze Ci na tej gwarancji ? Bo ja wlasnie sprawdzilem na swojej i nie ma tu ani slowa o wymaganej plycie biostara wiec moze bede miec szanse na gwarancje. I mam takie pytanie : czy jest mozliwe, choc o tym nie slyszalem, ze mozliwosc odblokowania procka jest na okreslony czas ? Nie wydaje mi sie ale napiszcie bo na pudle z mojego procka znalazlem takie cos : MAX 20.02.09 ( tu dwie lub trzy pierwsze cyfry zamazane a dalej N573 ) Co to moze znaczyc ? wygląda jak data A jaką płyte główną masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...