Skocz do zawartości
Groom

Wymiana Procesora I Płyty Głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sprzęt jaki posiadam to :

Procesor : AMD Athlon™ 64 X2 3600

Płyta Główna : Abit KN9

RAM : Goodramy 2x1 667 mhz

Zasilacz: Amacrox Warrior AX450-PN

Grafika : 8800GT

mam do wydania jakieś 500 zł i chciałbym kupić za to :

Procesor : Intel Pentium Dual Core E5200 - 265 zł

Płyta Główna : Asus P5B Premium - 245 zł

Komputer jest używany właściwie tylko do gier i filmów.

Sprzęt mogę kupić jutro ale równie dobrze mogę poczekać 1-2 miesiące tylko czy jest sens?

Niestety nie mam zbyt dużo czasu żeby siedzieć i monitorować wszystkie nadchodzące nowości i proszę o pomoc :) Może da się w podobnej cenie złożyć coś ciekawszego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet dobre wyjście.

Ale jeżeli możesz troszkę dozbierać to poczekaj, aż nowe PIi x2 550 wyjdą i potanieją i wtedy kup.

Premiera chyba we wtorek. Poczekaj do pierwszych testów i ocen czy warto dopłacić.

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet dobre wyjście.

Ale jeżeli możesz troszkę dozbierać to poczekaj, aż nowe PIi x2 550 wyjdą i potanieją i wtedy kup.

Premiera chyba we wtorek. Poczekaj do pierwszych testów i ocen czy warto dopłacić.

zapomniałem napisać, że jestem studentem i ilość posiadanych pieniędzy zależy u mnie głównie od pory roku więc na razie chciałbym się skupić na czymś właśnie w granicach tych 500 zł a powiedzmy za pół roku mógłbym dokupić np Q9550.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi