Peter_82 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ABIT NF7 SOC.A/ATX/NFORCE2/U133/DDR/AU/LAN czy SOLTEK SL-75FRN2-L nFORCE2_SPP/CRI8D+MC ????? Co do abita to nie wiem czy to wersja 2.0 . ktora lepsza?? I ile na niej wyciskacie FSB oraz ktora polecacie?? No i czy oplaca sie doplacac do abita dodatkowych 60 zl??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Tez mam ten dylemat :) Aktualnie jestem uzytkownikiem Solteka i sobie chwale ,ale Abit to jednak Abit.Za Soltekiem przemawia odczyt temp. z diody termicznej i ABS II ktory chroni procka przed spaleniem,Abit to SoundStorm ,co do wydajnosci i mozliwosci O/C to chyba remis....CHYBA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja mam Abita NF7-s i powiem ze lepiej mi sie nigdzie nie pracowalo mozliwosci O/C - cudo SoundStorm - cudo i tez jest ochrona przed spaleniem procka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jeśli kasa cię bardzo nie ogranicza to bierz Abita. Jeśli jednak musisz liczyć każdy grosik to lepiej Solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ABIT RULEZ :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 szukaj !!! juz sie o to pytalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Też niedługo planuje zmienic mobo na abita :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A ja poczekam jeszcze ze zmiana bo znowu cos nowego wyjdzie i sie ludzie podnieca na maxa. Ja daje sobie narazie spokoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja tam bede wymienial na abita w wakacje bo to zaje...ista plyta i nawet procki agoie sie b.dobrze kreca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 głupie pytanie oczywiście że Abit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dla liczacych sie z kasa Soltek.Dalem 418pln.Jesli ci zalezy doplac kase za nazwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Słowo o ochronie termicznej Abita. Ona jest genialna :D. Testowaliśmy z kumplem i tylko dzięki ochronie nie zjaraliśmy proca! Cooler wogóle nie przylegał do jądra, CS się przesunął. Komp wstał na pół sekundy i się wyłączył! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Słowo o ochronie termicznej Abita. Ona jest genialna :D. Testowaliśmy z kumplem i tylko dzięki ochronie nie zjaraliśmy proca! Cooler wogóle nie przylegał do jądra, CS się przesunął. Komp wstał na pół sekundy i się wyłączył!ta co ty niepowiesz ;) ale fakt ochrona genialna :D BTW biez oczywiscie abita :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ABITa poniewaz ma SOUNDSTORM i FIREWIRE plus ABIT zawsze byl plyta do overclocking. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam Heheheh to sie ciesz.No chyba ze w/g ciebie FRN i FRN2 to te same plyty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam Tak mnie ciekawi gdzie Ty kupiłeś tą płytkę za te piediądze... bo ja w lutym dałem 460zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja akurat mam w testach SOLTEK SL-75FRN2-L i sprawuje się niezle maks co udało mi sie wyciagnąć to FSb 207 MHz. Jak jestes ograniczony finansowo to bierz tego solteka a bedziesz napewno zadowolony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam Tak mnie ciekawi gdzie Ty kupiłeś tą płytkę za te piediądze... bo ja w lutym dałem 460zł...No wiesz byl sobie tir z ladunkiem plyt pstryk i byl pusty tir...chlopaki PROMOCJA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 zanosze sie z kupnem dopiero [soltek, epox, abit] ale jak na tę chwil [czesto zmieniam zdanie :] to w tym porwnaniu, jednak abit wygrywa. soft menu ma fajne juz na ST6 :) a co do spalenia procka to naprdawde trzeba chciec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam KURNA CHYBA JEST ROZNICA POMIEDZY SL-75FRN-L a SL-75FRN2-L ? LOLKU :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam Tak mnie ciekawi gdzie Ty kupiłeś tą płytkę za te piediądze... bo ja w lutym dałem 460zł... sorry, ale nie napisales ze to wersja 2 :x a kupilem za 430zl na allegro od goscia ze sklepu. zlapalem go na allegro ale dogadalem sie z nim poza allegro i zaplacilem 430zl (on nie musial placic allegro wiec troche zjechal z ceny). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ma może ktoś Winfasta ? Takiego jak mam w opisie ? :D Bo tak sie zastanawiam czy aby go nie zmienić bo sie boje że nie wyciągne na nim więcej niż fsb 200 mhz :/ Niby goście z hothardware wyciągnęli 250 po wymianie biosu na jakiś inny ....... Nie wiecie jak to sie sprawuje ? :D P.S. Tera te winfasty są za 515 a ja nie miałem kasy na Epox'a :cry: a akurat tą dostałem za 400 zł (po znajomości :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Grolshek, gdzie Ty ja kupiles za 418zl? ja ja kupilem w styczniu za 330zl i zastanawiam sie czy nie przeplacilem :wink: Pozdrawiam Tak mnie ciekawi gdzie Ty kupiłeś tą płytkę za te piediądze... bo ja w lutym dałem 460zł... sorry, ale nie napisales ze to wersja 2 :x a kupilem za 430zl na allegro od goscia ze sklepu. zlapalem go na allegro ale dogadalem sie z nim poza allegro i zaplacilem 430zl (on nie musial placic allegro wiec troche zjechal z ceny). Krecisz jak mozesz...najpierw piszesz ze kupiles za 330pln FRN,a pozniej sciemniasz ze FRN2 za 430.W podpisie masz FRN.Ale jak sie nazywasz to wiesz na pewno nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Grolshek przeciez caly czas mowie o FRN a nie o FRN2 :x a co do ceny to sorry, chodzi oczywiscie o 430zl i czytaj uwaznie a nie od razu bulgoczesz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Grolshek przeciez caly czas mowie o FRN a nie o FRN2 :x a co do ceny to sorry, chodzi oczywiscie o 430zl i czytaj uwaznie a nie od razu bulgoczesz :? Zastanow sie co piszesz PRZED napisaniem....Wszystkim bedzie latwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParyS Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Peter_82, dlaczego zadajesz pytania retoryczne ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...