kupon Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Widać z twoją płytą nie chcą działać, tak jak z moją płytą, moje goodramy nie działały - musiałem wymienić na kingstona ... czyli to problem odpowiednich pamięci.Moja rada pomogła ale musisz dobrać odpowiednie pamięci do twojej płyty.Zobacz jakie pamięci producent tej płyty poleca albo na forum niech ktoś kto ma taką płytę napisze jakie ma pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m557b Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Coś mi się wydaje, że te pamięci wzięły i się zepsuły. Byłem dzisiaj jeszcze raz u kumpla i nie poszły. Dam je jeszcze do sprawdzenie dla pewności do sklepu, a potem je wyślę do reklamacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wydaje mi się , że tak zachwalane płyty As-Rocka, to dziadostwa. Powiem tak - myślałem o RAM ale ... nie. U kolegi śmigają jak tralala. Jego u mnie też nie chcą śmigać. Kingstony 800 mhz na domyślnym napięciu 1.8 v. To z pewnością nie wina zasilacza , monitora , karty graficznej ani dysku. I co w takim wypadku mam zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busik Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja miałem identyczną sytuację :)) http://forum.purepc.pl/Socket-754-939-940-...29#entry3225629 okazało się że płyta do wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Możliwe. Spróbuję jeszcze sprawdzić czy nie ma zwarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...