CyraxFX Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja byłem Niemcy-Berlin,Monachium Czechy-Praga ,Cieszyn (po piwo) Słowacja -PO piwo Austria-Wiedeń Usa-Floryda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 czechy, włochy, austria, szwecja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Polska, Niemcy, Szwecja, Dania, Czechy, Slowacja, Austria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Czechy, Niemcy, Belgia, Holadnia, Francja, Anglia, Irlandia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niemcy,Dania,Anglia,Szwecja,Norwegia,Kreta(Grecja),wyspy Kanaryjskie(Hiszpania),Czechy, Słowacja, Turcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 w Europie wszystko oprocz Rumunii - przejazdem tylko o ten brudny kraj zachaczylem Azja - dojechalem do Kazachstanu przez Moskwe i Odesse (2 tyg pociagiem) USA - niestety nie Plany? - jeszcze raz Azja i bede probowal przebic sie przez Kazachstan na Chiny co sie wczesniej nie udalo (mam kolege w Kazachstanie z ktorym kedys wynajmowalem mieszkanko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Czechy, Słowacja, Austria, Niemcy (jeździło się po autka :roll: ) Grecja, Hiszpania, Włochy, Monaco, Francja, Turcja a w najbliższych planach mam Tunezje albo Egipt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 - Czechy ;) (mieszkam 10km od granicy) - Słowacja ;) - Niemcy - Austria - Francja - Grecja - Włochy - Hiszpania (Majorka i W-y Kanaryjskie :D ) - Turcja - Monako - San Marino - EGIPT (o tym zapomnialem wlasnie ;D ) to chyba wszystko, jak mi sie cos przypomni, to dopisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niemcy, Austria, Lichtenstein, Luxemburg, Holandia, Szwecja,Dania, Włochy, San Marino, Belgia, Czechy, Słowacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niemcy, Włochy, Francja, Hiszpania, :lol: Watykan :lol:, Anglia, Ukraina, Grecja, Słowacja, Egipt. A chicałbym odwiedzić: kraje skandynawskie, Kanade, Qube i Jamajkę, Rosję (syberia), Indie, Japonię, Chiny (chociaż teraz nie wiadomo SARS :cry:) oraz najbardziej Nową Zelandię :lol:... ehh kto wie może keidyś się uda zobaczyć te kraje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 czechy, slowacja, niemcy, austria, francja, hiszpania, portugalia, wlochy, szwajcaria, luksemburg, monako, san marino, watykan, liechtenstein, andora, giblartar. wiecej grzechow nie pamietam :wink: zeby tak do .jp 8) update - watykan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Czechy, Słowacja, Ukarina, Niemcy, Grecja, Chorwacja, Austria i niedługo lece do Finlandi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niemcy, Austria, Czechy, Słowacja. Trochę tego mało w porównaniu do innych :? Może zabiorę kiedyś swoją dziewczynę np. do Chorwacji albo gdzie indziej, ale do tego potrzebna mi jest $$$ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Słowacja, Węgry, Austria, Czechy, Anglia, Szwecja (całą jedną godzinę :)). A przejeżdżałem jeszcze przez Niemcy i Francję :P W planach Hiszpania (pół rowerem pół pociągiem :)). Chciałbym pojechać na Islandię no i Nową Zelandię - zresztą gdzie bym NIE chciał pojechać...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 europa prawie cala :D , z dalszych to egipt a na wakacje dojdzie moze kanada i usa jak sie uda :) dalsze plany (oby sie kiedys spelnily) : chiny , japonia , kuba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Luksemburg ;) (znaczy sie nie odwiedzilem tylko mieszkalem przez polowe zycia ;), belgia, holandia, francja, hiszpania, portugalia, irlandia, wielka brytania, niemcy, san marino, monaco, wlochy, watykan, czechy, slowacja, szwecja, austria, maroko. W tym roku w planach napewno cypr, mialem w planach singapur ale biorac pod uwage jak wyglada aktualnie sytuacja w azji raczej sie na to nie zanosi ;( [oba ciekawe bo mam tam noclegi za free ;) ] Chetnie tez gdzies na wschod europy szczegolnie kraje nadbaltyckie - nigdy nie bylem w tamtych okolicach bo jakos zawsze bylo daleko (dojazd do polski a potem po naszych drogach ;) Teraz jak mieszkam troche blizej to moze trzeba sprobowac. No i oczywiscie obowiazkowy wyjazd na slowacje na conajmniej 1,5 tygodnia w celu wiadomym (maja ladne lokale i jakos procentowe sporo tansze) zeby odpoczac od wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niemcy, Francja, Hiszpania, Majorka, San Marino, Włochy, Czechy, Słowacja, Chorwacja, Egipt, Tajlandia, Tunezja, Maroko, Ukraina (no comments) , Węgry, Austria, Holandia, Bośnia i Hercegowina, RPA, Kreta i w te wakację do Grecji . Ale Was w kompleksy wpędziłem :P UP-DATE: Zapomniałem jeszcze o Portugalii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Hmmmmm... a może większość ściemnia ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Może i ściemnia. Ale ja potrafie w trakcie wakacji zwiedzić 6 państwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja byłem 1 dnia w 4 państwach(ale przejazdem). A tak pozatym to byłem jeszcze w watykanie a w te wakacje jade na 2 tygodnie do toskanii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Sosnowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ciekawe, kto mnie przebije z tym... ZSRR i Czechosłowacja (ach te demoludy). Poza tym oczywiście: Czechy, Słowacja, Niemcy (głównie tranzytowo), Belgia, Holandia, Francja, Dania, Norwegia, Szwecja, Finlandia, Litwa, Łotwa, Estonia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Sosnowiec To kawał świata zwiedziłeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 :arrow: Niemcy :arrow: Czechy :arrow: Austria :arrow: Włochy :arrow: San Marino :arrow: Szwecja :arrow: Grecja :arrow: Hiszpania :arrow: Francja :arrow: Szwajcaria A wszędzie samochodem bo samolotem jakoś boje się latać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 odwiedziłem: 1. Czechy 2. Słowację 3. Grecję 4. Włochy 5. Hiszpanię 6. Watykan :twisted: 7. Austria 8. San Marino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 czechy,slowacja,niemcy,holandia,dania,jugoslawia(jeszcze wtedy),bulgaria,grecja,rosja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 - Czechy - Czechosłowacja :lol: - Niemcy - Austria - Francja - Holandia - Dominikana (zajebioza...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 legalnie - zadnego :oops: (tak jakos wyszlo), nielegalnie - slowacje (pobladzilismy w gorach :oops: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 -Turcja 8O -Tunezja 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja sie przy was kompleksow nabawie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...