Skocz do zawartości
CyraxFX

Jakie kraje odwiedziliście poza POlska

Rekomendowane odpowiedzi

w Europie wszystko oprocz Rumunii - przejazdem tylko o ten brudny kraj zachaczylem

Azja - dojechalem do Kazachstanu przez Moskwe i Odesse (2 tyg pociagiem)

USA - niestety nie

Plany? - jeszcze raz Azja i bede probowal przebic sie przez Kazachstan na Chiny co sie wczesniej nie udalo (mam kolege w Kazachstanie z ktorym kedys wynajmowalem mieszkanko)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Czechy ;) (mieszkam 10km od granicy)

- Słowacja ;)

- Niemcy

- Austria

- Francja

- Grecja

- Włochy

- Hiszpania (Majorka i W-y Kanaryjskie :D )

- Turcja

- Monako

- San Marino

- EGIPT (o tym zapomnialem wlasnie ;D )

to chyba wszystko, jak mi sie cos przypomni, to dopisze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemcy, Włochy, Francja, Hiszpania, :lol: Watykan :lol:, Anglia, Ukraina, Grecja, Słowacja, Egipt.

A chicałbym odwiedzić: kraje skandynawskie, Kanade, Qube i Jamajkę, Rosję (syberia), Indie, Japonię, Chiny (chociaż teraz nie wiadomo SARS :cry:) oraz najbardziej Nową Zelandię :lol:... ehh kto wie może keidyś się uda zobaczyć te kraje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słowacja, Węgry, Austria, Czechy, Anglia, Szwecja (całą jedną godzinę :)).

A przejeżdżałem jeszcze przez Niemcy i Francję :P

W planach Hiszpania (pół rowerem pół pociągiem :)). Chciałbym pojechać na Islandię no i Nową Zelandię - zresztą gdzie bym NIE chciał pojechać...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luksemburg ;) (znaczy sie nie odwiedzilem tylko mieszkalem przez polowe zycia ;), belgia, holandia, francja, hiszpania, portugalia, irlandia, wielka brytania, niemcy, san marino, monaco, wlochy, watykan, czechy, slowacja, szwecja, austria, maroko.

W tym roku w planach napewno cypr, mialem w planach singapur ale biorac pod uwage jak wyglada aktualnie sytuacja w azji raczej sie na to nie zanosi ;( [oba ciekawe bo mam tam noclegi za free ;) ] Chetnie tez gdzies na wschod europy szczegolnie kraje nadbaltyckie - nigdy nie bylem w tamtych okolicach bo jakos zawsze bylo daleko (dojazd do polski a potem po naszych drogach ;) Teraz jak mieszkam troche blizej to moze trzeba sprobowac. No i oczywiscie obowiazkowy wyjazd na slowacje na conajmniej 1,5 tygodnia w celu wiadomym (maja ladne lokale i jakos procentowe sporo tansze) zeby odpoczac od wszystkiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemcy, Francja, Hiszpania, Majorka, San Marino, Włochy, Czechy, Słowacja, Chorwacja, Egipt, Tajlandia, Tunezja, Maroko, Ukraina (no comments) , Węgry, Austria, Holandia, Bośnia i Hercegowina, RPA, Kreta i w te wakację do Grecji . Ale Was w kompleksy wpędziłem :P

UP-DATE:

Zapomniałem jeszcze o Portugalii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: Niemcy

:arrow: Czechy

:arrow: Austria

:arrow: Włochy

:arrow: San Marino

:arrow: Szwecja

:arrow: Grecja

:arrow: Hiszpania