jacenty101 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 warszawa-praga północ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 :arrow: slowacja :arrow: czechy :arrow: yugoslawia :arrow: macedonia :arrow: grecja (riwiera olimpijska i skiatos) :twisted: :arrow: niemcy :arrow: austria :arrow: wlochy :arrow: san marino ciekawi mnie tylko czemu tak duzo ludzi jezdzi na slowacje albo do czech ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niemcy, Austria, Wlochy, Francja, Monaco, Lichtenstein, Belgia, Holandia, Szwajcaria, Hiszpania, Andorra, Portugalia, Gibraltar, Ceuta, Szwecja, Czechy. Ciekawie bylo w Monaco. Absoulutny bajer, jachtow w porcie tyle co mieszkancow (albo wiecej) i jeszcze jeden fajny patent: kort tenisowy na dachu budynku 8O Jakbym jednak mial gdzies na stale zakotwiczyc poza ojczyzna to chyba w Szwecji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 JA kiedyś byłem w bratnim narodzie sowieckim :D . Pamiętam to jakby to było wczoraj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 - Czechy - Słowenia - Chorwacja - Austria - Francja - Niemcy - Dania - Włochy - Szwajcaria - Luksemburg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ja sie przy was kompleksow nabawie 8)No nie tylko ty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Sosnowiec To kawał świata zwiedziłeś :lol: Wymienilem tylko to najciekawsze zadoopie jakie zwiedzilem. Inne to oklepane, nie ma sensu sie "chwalic" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ciekawie bylo w Monaco. Absoulutny bajer, jachtow w porcie tyle co mieszkancow (albo wiecej)I auta auta ;P Co krok cos na widok czego czlowiekowi slinka cieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 czechy, słowacja, holandia, niemcy, luxemburg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niemcy , Turcja , Grecja , Chorwacja , Austria , Włochy , Czechy , Jugosławia , Macedonia i to chyba wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ciekawie bylo w Monaco. Absoulutny bajer, jachtow w porcie tyle co mieszkancow (albo wiecej) I auta auta ;P Co krok cos na widok czego czlowiekowi slinka cieknie Slinka to ciekla mi bardziej w San Marino , co krok albo co kilka, zwlaszcza ze wszystko mozna bylo degustowac :P 8) BTW , nie bylem w Monaco :? (jeszcze :o ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 W San Marino widziałem BMW Z3 i kilka podobnych, ale za to byłem w POLSKIM sklepie "U Gino i Janusza". W Monako jeszcze nie byłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niemcy, Austria, Wlochy, Francja, Monaco, Lichtenstein, Belgia, Holandia, Szwajcaria, Hiszpania, Andorra, Portugalia, Gibraltar, Ceuta, Szwecja, Czechy. Ciekawie bylo w Monaco. Absoulutny bajer, jachtow w porcie tyle co mieszkancow (albo wiecej) i jeszcze jeden fajny patent: kort tenisowy na dachu budynku 8O Jakbym jednak mial gdzies na stale zakotwiczyc poza ojczyzna to chyba w Szwecji. Ja widziałem "lepszy" patent w Monako - z tyłu jachtu zaparkowany.... MERCEDES S 600 (na pokładzie!!!) 8O 8O 8O 8O Podobno zdażają się helikoptery, ale mi nie było dane tego widzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niemcy, Austria, Wlochy, Francja, Monaco, Lichtenstein, Belgia, Holandia, Szwajcaria, Hiszpania, Andorra, Portugalia, Gibraltar, Ceuta, Szwecja, Czechy. Ciekawie bylo w Monaco. Absoulutny bajer, jachtow w porcie tyle co mieszkancow (albo wiecej) i jeszcze jeden fajny patent: kort tenisowy na dachu budynku 8O Jakbym jednak mial gdzies na stale zakotwiczyc poza ojczyzna to chyba w Szwecji. Ja widziałem "lepszy" patent w Monako - z tyłu jachtu zaparkowany.... MERCEDES S 600 (na pokładzie!!!) 8O 8O 8O 8O Podobno zdażają się helikoptery, ale mi nie było dane tego widzieć... WOW ci ludzie muszą mieć mnóstwo kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zwiedziłem Brukselę (Belgia) i Strasburg (Francja). Poza tym Słowacja - to co każdy :mrgreen: a przejazdem: Niemcy, Luksemburg, Czechy (Praga), ZSRR :lol: Bułgaria!!! - dawno, jeszcze za komuny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niemcy, Austria, Dania, Szwecja, Szwajcaria, Rosja (St. Petersburg), Usa-Hollywood, Kanada, Planuje Amsterdam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Monaco, Hiszpania,NIemcy,Austria,Czechy,Słowacja 8) ,CHorwacja,Słowenia,Włochy,Francja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ciekawie bylo w Monaco. Absoulutny bajer, jachtow w porcie tyle co mieszkancow (albo wiecej) I auta auta ;P Co krok cos na widok czego czlowiekowi slinka cieknie Slinka to ciekla mi bardziej w San Marino , co krok albo co kilka, zwlaszcza ze wszystko mozna bylo degustowac :P 8) BTW , nie bylem w Monaco :? (jeszcze :o ) OOO TAK :) :) :) :) Niema jak: Można jeszce ten likierek..hmm.. no to moze jeszce ten .. ?? a ten rum ma powabny smak można jeszce bo się zdecydować niemogę ..hmmm.. :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Europa: Niemcy, Czechy, Slowacja, Wegry, Bulgaria, Zwiazek Radziecki, Turcja, Jugoslawia, Grecja, Francja, Austria Afryka: Tunezja Karaiby: Meksyk, Kuba, Dominikana Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niemcy, Francja, Hiszpania, Majorka, San Marino, Włochy, Czechy, Słowacja, Chorwacja, Egipt, Tajlandia, Tunezja, Maroko, Ukraina (no comments) , Węgry, Austria, Holandia, Bośnia i Hercegowina, RPA, Kreta i w te wakację do Grecji . Ale Was w kompleksy wpędziłem :P UP-DATE: Zapomniałem jeszcze o Portugalii. Niby czym :roll: ? Nawet jak byś napisał że byłeś na Marsie to i tak nie zrobiło by to na mnie wrażenia (no może trochę :P ale wtedy wiedzałbym że ściemniesz :P ) Ja byłem tylko w Szwecji (prawdę mają ci którzy mówią że to super kraj i wspaniali ludzie, gdybym miał wybrać coś poza Polską to tylko Skandynawia) oraz tak, tak jak wszyscy (ciekawe dlaczego :roll: :lol: ) na Słowacji. Mogłem jeszcze pojechać do Włoch (w ostatnim momencie odwołałm wyjazd, a miałem już wszystko przygotowane i opłacone sam się teraz dziwę :? :( ) we Francji i z milion razy w Austri (tu akurat dlatego że skończyła się ważność mojego paszportu a ciągle zpominam że muszę wyrobić nowy, teraz to znou kolejki będą przed wakacjami :x ). To wszystko nie znaczy że tam jeszcze nie pojadę i jeszcze dalej :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czechy i Słowacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooll Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Czechy, Słowacja, Niemcy oraz Austria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Niemcy, Słowenia, Słowacja, Czechy, Włochy, Austria, Chorwacja, Francja, Hiszpania, Tunezja, Węgry, Wyspy Kanaryjskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 no ja skromnie, Słowacja, Wegry i Austria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Hehehe, to łącznie ze mną aż trzy osoby były z ZSRR (czy jak kto woli CCCP) SalveBlade: Polecam Amsterdam, trochę tam mieszkałem, byłem wielokrotnie. Wspaniałe miasto. Warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 A wiec ja tak : Hiszpania(2 razy) (nocne zycie , dyski etc) Francja (nie wiem co) Monaco(te Ferrari Mercedesy Vipery Porsche itd mmm:) ) Wlochy(w chu** skuterow ) Czechy(kazdy wie) Bułgaria San Marino(degustacja napoi alkoholowych:)) Chorwacja (tak czystego morza nie widzialem 8O ) Slowenia (nic szczegolnego) Austria (widoki i piekne mosty) To by bylo na tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Niemcy-z papierosami Francja-za pracą Australia-dla przyjemności [dziewczyna ,ale już "była"] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 United States, mieszkam tu od trzech lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 O kurde niektorzy to kawal swiata zwiedzili. Ja w porownaniu do wiekszosci do skromnie: Wlochy Hiszpania Grecja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 eeee a ja..ZSRR a moze to juz Bialorus byla...heh..tylko tam..za to duzo bylo arbuzow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...