Glazek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mam dylemat ktora plyte mam wybrac pod Socket A: MSI KT4V lub Soltek 75FRN2-L(dual DDR) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Powiem tak : MSI KT4V to Fiat ,a Soltek FRN2-L to BMW - odpowiedz sobie sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Powiem tak : MSI KT4V to Fiat ,a Soltek FRN2-L to BMW - odpowiedz sobie sam :)nie obrazaj BMW - do tego mozna tylko Abita porownac Fiata tez nie obrazaj :P z tych dwoch to solteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 zgadza się Soltek w MSI są mniejsze możliwości kręcenia ale ogólnie spoko płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mialem MSI z mojego procka wycislem max 2600+ napiecie mozesz tam ciagnac tylko +0.1v ;( ale pozatym za te sianko plytka Extra... Ale mysle ze soltek ma wieksze mozliwosci o/c ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Prosze nie porównujcie SOLTEKA do MSI bo totalnie wymięka ale w tym wypadku niestety wybrałbym Solteka bo na NF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Powiem tak : MSI KT4V to Fiat ,a Soltek FRN2-L to BMW - odpowiedz sobie sam :)Dobre porowanie. A ja kurde dzisiaj bylem w Apollo w Krakowie i maja w zajebistej cenie EpOXa 8RDA+ - 485 :) BRUTTO :) Ale wolalby jednak SOLTAK bo nie spotykane sa jak narazie zadne problemy z Kingstonami HyperX, a takie mam zamiar zapodac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...