R4DOS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jutro jadę do wawy i napiszcie mi gdzie znajdę jakieś sklepy z zajebistymi bucikami ww. firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 dresiarstwo to na stadionie sie zbiera........ tam tez kupisz takie zajebiste swiecace i wogole wybajerzone biciki nike :lol: bedziesz mogl na nie laski wyrywac....tylko jeden problem..... uwazaj, bo ci je ukradna..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 podrobki mam w [gluteus maximus] chodzi mi o konkretny model puma cell, ew. cos z nike'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Polecam sklepy The Athleets Foot(niewiem czy dobrze napisałem), są w Galerii Mokotów, Centrum Janki i podobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jutro jadę do wawy i napiszcie mi gdzie znajdę jakieś sklepy z zajebistymi bucikami ww. firm. W okolicy centrum tez jest kilka, ale lepiej zobacz w galerii mokotów i jankach (dość daleko, ale jakiś autobus tam jeździ). Jednak nie ma to jak Kraków - tam idziesz na rynek i masz takich sklepów ile chcesz - z samym obuwiem jest ok 10. I w zasadzie większość bardziej znanych markowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 thx chłopaki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ty jedz pod palac, podobno w 50%polskich sklepow tez sa podrobki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 w metrze centrum w galerii sa 3 sklepy jeden pumy i jeden reeboka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja ostatnio jechalem do Wroca po buty z takim drechem, ze masakra. Koles bralby wszystko co ma znaczek adidasa i nike'a. Gosciu kupil sobie buty ze sprezynkami - srebrne (metalic :lol:) Obciach sie z takim gosciem gdziekolwiek pokazywac! Koles twierdzi tez, ze dezodorant adidasa pachnie ladniej od zapachu Calvina Kleina - Truth BUAAHAAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ale jaki to ma zwiazek z lokalizacja sklepow w warszawie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 w halach pod palacem kultury masz multum sklepow z butami, ktore sa tak samo oryginalne jak te w sklepach firmowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 To osla laczka, wiec chcialem cos smiesznego napisac, a tu jeb, taka powaga! A co to ma wspolnego z lokalizacja sklepow, he :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...