Skocz do zawartości
lubiekebab

Prosze O Odpowiedź ! Komputer !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panów!

Proszę bardzo o odpowiedź.

Mam taki problem z komputerem, od jakichś 2 miesięcy. Żeby wlączyć komputer musiałem kilka razy wyłączyć przedłużacz, ponieważ po pojawieniu się ekranu startowego komputer zawieszał się i nie można było nic zrobic, a zielona lampka znikała. Chwilowo po włączeniu komputera pojawia mi się na dole napis, że żeby włączyć w ogole komputer muszę nadusic F1. Od dwóch dni, po włączeniu komputera pojawia mi się taki sam ekran, lecz na dole pisze już nie F1 tylko Del i ALT + F2. Komputer wtedy zawiesza się, a na klawiaturze nie pojawia się w ogole żadna zielona lampka. Prosze o odpowiedzi ! Bez kompa jak bez ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki sprzęt? Zresetuj bios.

Althon 2800, Radeon128 mb, Ale nie moge nawet dojsc do biosa bo po włączeniu kompa pierwsze co widze na oczy to ten ekran z tym del na dole.

Althon 2800, Radeon128 mb, Ale nie moge nawet dojsc do biosa bo po włączeniu kompa pierwsze co widze na oczy to ten ekran z tym del na dole.

Nawet gdy pojawi się jeden ekran moze byc problem z zasilaczem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega ma tak jak ty i on dysk wymienił bo uszkodzony był u juz ok jest. dysk uszkodzony powodował to że komp sie nie chcial włączyć i kilka razy power tzreba było wcisnąć zeby sie włączył i czasem podczas ładowania tez sie wyłączł. bateri to naokoło 10 minut trzeba.

kolega ma tak jak ty i on dysk wymienił bo uszkodzony był u juz ok jest. dysk uszkodzony powodował to że komp sie nie chcial włączyć i kilka razy power tzreba było wcisnąć zeby sie włączył i czasem podczas ładowania tez sie wyłączł. bateri to naokoło 10 minut trzeba.

mysleliśmy że to zasilacz ale to jednak dysk był

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi