lubiekebab Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Nie wiem czy mam wszystkie sterowniki ;) Jakie są potrzebne? Do dźwięku? .... i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Pościągaj z neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiekebab Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Do czego potrzebne są sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Myślę, że szybciej i prościej będzie, jak poprosisz o pomoc bardziej doświadczonego użytkownika komputera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiekebab Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 No i właśnie się udałem ;) Do Was ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Niech ci ktoś to ściągnie i zainstaluje. Będzie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiekebab Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 bezsensu wydane pieniądze. Nie wiecie do czego są potrzebne sterowniki...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Grafika, dźwięk, sieciówka, kodeki, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiekebab Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 itp jeszcze coś... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zobaczysz jeżeli ci czegoś będzie brakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiekebab Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zobaczysz jeżeli ci czegoś będzie brakować.A jak to poznać ? Dziękuje za pomoc bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Tyle ci wystarczy. Chyba o niczym bardzo ważnym nie zapomniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wchodź w menadżer urządzeń i sprawdzaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 andrew777 - mam zacząć raportować twoje posty? Od jednozdaniowych (a przynajmniej mało rozbudowanych) wypowiedzi masz padu-padu. Nabijanie postów tez podchodzi pod ostrzeżenia, gdybyś raczył nie wiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Chcesz to raportuj. Zadaje pytanie to odpowiadam krótko. Równie dobrze twój post można do tego zaliczyć, bo mogłeś napisać pw lub dać raport. Edytowane 1 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubiekebab Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Panowie dziś u informatyka gdy pokazywał mi,że działa komputer. Po włączeniu komputera pojawił mi się windows xp home edition, czy pomimo tego trzeba wgrać windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...