h2o2 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 wyskakuje mi błąd kiedy chce wejść w menedzer użądzeń o treści "klasa niezarejestrowana". Stało sie to po wyleczeniu rejestru przez jakiś program. Chyba... nie mam pojecia co z tym zrobić. backup systemu nie ma sensu bo nici z całego czyszczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Najpierw kupiłbym słownik ortograficzny, a następnie przywróciłbym system do stanu sprzed awarii. W ostateczności format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2o2 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Witam, No cóż młody sie jeszcze uczy ortografii. Pracowałem nad komputerem trochę i nic nie moge poradzić. Backup nie wchodzi w gre, a bardzo popularna metoda wśród młodych zapaleńców którzy uważają że lekarstwem na wszystko jest format bo po co poświecić 30 min szperając i w końcu naprawić sprzęt, spędze 2 godz aż przywrócę sprawny system sprzed formatu ale satysfakcja że znów dysk dostał po [gluteus maximus] jest najważniejsza. Szkoda mi się babrać z tym i kolejny raz niszczyć dysk. Format to ostateczna ostateczność. Szukam sposobu naprawy jeszcze przez system. Następny krok to przeładowanie systemu w ostateczności format. Widzę że sprzęt podkręcić potrafisz ale podejrzewam że format leci u Ciebie co miesiąc ^^ w końcu trzeba zapewnić stabilność systemowi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Naprawa systemu z płytki może pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2o2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) nie koniecznie. nie mam win z sp3 ;/ problem lezy w pliku c:\windows\system32\mmcndmgr.dll ale nie wiem jak go przywrócic.... anybody? Edytowane 1 Czerwca 2009 przez h2o2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...