Gryka Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Moj komputer to Dell inspirion 6400. Mam dwa powazne problemy 1. Nie moge uaktualnic BIOS'a poniewaz, gdy sciagne stery ze strony dell'a, to wystakuje mi komunikat: The Ac adapter and battery must be plugged in before the systerm Bios can be flashed. Please click OK when they are both plugged in or CANCEL to quit. Kiedy nawet nacisne OK, to pojawia sie wciaz to samo. 2. Z trybu Ultra dma 5 przelacza mi sie na tryb PIO po jakiejs godzinie po odinstalowaniu sterownikow :/ Najgorsze, ze prawdopodobnie nie moge przestawic tego w biosie, dlatego chce go najpierw uaktualnic. Chyba, ze jest jakas inna opcja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 1. Nie moge uaktualnic BIOS'a poniewaz, gdy sciagne stery ze strony dell'a, to wystakuje mi komunikat: The Ac adapter and battery must be plugged in before the systerm Bios can be flashed. Please click OK when they are both plugged in or CANCEL to quit. Kiedy nawet nacisne OK, to pojawia sie wciaz to samo. Moze glupie pytanie ale masz wlozona baterie i podlaczony zasilacz/ladowarke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...