Jabar83 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Dostaniesz patcha z wsparciem DX11, ktory doda teselacje do tych slabych tekstur. A zapowiadali ze bedzie lepiej na PC. Ja tam licze tylko na dobry singleplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Panowie, zadam prymitywne pytanie. 1. Jak dodac sobie do broni tłumik? 2. Jak zapodać sobie termowizję? Gram już trochę i ustukałem 10 level i gó wno z tego mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Termowizja domyślnie jest pod klawiszem "n".... jeśli dobrze pamiętam :-) bo sobie ustawiłem dla wygody na dodatkowym przycisku na myszce. Co do tłumika nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Dźwięk tych broni jak sie strzela jest taki jakby na stałe miały zamontowany tłumik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Panowie, zadam prymitywne pytanie. 1. Jak dodac sobie do broni tłumik? 2. Jak zapodać sobie termowizję? Gram już trochę i ustukałem 10 level i gó wno z tego mam. 1. Tłumnika nie ma w demie 2. nanovision enabled ;d (przycisk N). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Tłumik jest i to w połączeniu ze snajperką. Zebrałem taką broń po pewnym złośliwym camperze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) nowy update do dema crysis 2 i.... Malware ! Avira mi wykryl w pliku CryNetwork.dll - trojan TR/Crypt.XPACK.Gen edit: teraz w plikach CrySystem.dll i CryAction.dll Edytowane 11 Marca 2011 przez RatManek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Tłumik jest i to w połączeniu ze snajperką. Zebrałem taką broń po pewnym złośliwym camperze. Takich to znaleźć i ubić, to sama przyjemność ;) Czekam na pełną wersje i niech poprawią co nieco. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CHGa8RXMPxc&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Dno i 3 kg mułu jeżeli chodzi o MP, HDR odrzuca na kilometr. Nie kupuję futurystycznego, szybkiego MP, wolę coś ciut spokojniejszego. Czekam na pełną wersję z nadzieją, że SP będzie dobry :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MO0-puPITLM&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Troszkę przegięli z nanovision. Teraz praktycznie cały czas chodzę z włączonym nanovision i gra stała się troszkę zbyt prosta a i wygląda szaro - niebiesko - czerwono :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 I odebrali dodatkowego nejda z sidepacka ulepszonego na maxa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Znamy obsadę polskiej wersji Crysis 2 | Wiadomość 2011-03-17 10:25:49 | GRY-OnLine http-~~-//www.youtube.com/watch?v=N4HxnSkhDmI&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Wygląda nie najgorzej, ale mimo wszystko mogli się bardziej postarać z tymi teksturami. To aż tak ciężko nie jest dodać parę osobnych tekstur i jeszcze je dopracować. Ew, czekanie na jakiegoś patcha. Na razie nic nie oceniam. Poczekam do fulla i wtedy się sam przekonam, bo domyślam się jak będzie ;) Edytowane 18 Marca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Co do dubbingu to mam nadzieję, że będzie możliwość wyboru podczas instalacji wersji kinowej lub oryginalnej. Jak znam życie to z tym dubbingiem będzie taki sam niewypał jak przy ME 1 lub co gorsza z Q IV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gqZBu7EnOQ0&feature=player_embedded 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 a jakie to będzie miało realne wymagania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Podoba mi sie noc w tej grze, mam nadzieję że duża część singla będzie w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Na klockach już grają i wrażenia z tego co czytałem raczej pozytywne. Chociaż pewnie porównywali z innymi grami na X360 z ostatnich dwóch lat. Czytałem opinie, że grafika bardzo dobra jak na możliwości klocka. Inni z kolei narzekają na rozgrywkę. Że mniej ciekawie niż w Crysis. Sadząc po trailerach raczej bym się tym nie sugerował. Crysis 1 do połowy gry był dla mnie nudny. Zobaczymy jak to z drugą częścią. Osobiście nie kupuje wersji na konsole, bo taniej i lepiej wziąć na PC. Nie po to zresztą ładowałem kasę w kompa, by teraz wziąć wersje konsolową. Ale cieszy mnie, że wersja na konsole trzyma poziom. Oby tylko wersja PS3 nie odbiegała zbytnio od X360, bo kto wie, a może kiedyś pożyczę od kogoś wersje na PS3 i zagram na TV. 37, a 22 cale to jednak pewna różnica. Edytowane 19 Marca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 A co za problem podlaczyc komputer do tych 37"? Mozna nawet uzywac pada - wyjdzie i tak lepiej niz na konsoli :-) Ja przymierzam sie do zakupu pada od x360 oraz ukladu RF by tanio go podlaczyc i pykac w konsolowe porty niczym na konsoli, lecz w lepszej rozdzielczosci, wyzszych detalach. Oczywiscie jak dla mnie to C2 tylko na klawiaturze i myszce ;-) chociaz w fpp'ki rownie dobrze mozna grac na padzie, da sie. @ tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) A sobie podłączaj TV do kompa. Nie widzę problemu. Ale nie każdemu to musi pasować i nie każdy chce trzymać w salonie kompa czy podłączać kompa na stałe do TV. Mnie do PC starczy 22 i tak przez ostatni rok częściej grałem na konsoli, bo na PC to tylko w Mafie 2 grałem . Zresztą konsole to konsole, a PC to PC i tyle w tym temacie. Mimo wszystko przydałoby się demko Single Player, aby chociaż troszkę naświetlić sobie sprawe jak to rzeczywiście będzie wyglądać. Edytowane 19 Marca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Dać się da tylko po co się męczyć. Gdyby x360 miał mousa to bym do tej pory na nim grał a tak po rozgrywce w gry typu crysis na padzie tożto katorga i męka a nie przyjemność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Mnie głównie rozchodzi się o to, by nie porówynwać jednego z drugim i męczy mnie już to najeżdżanie na konsole jakie to one złe. Ja gram i na PC i na konsoli i z pewnością zagram w Crysisa 2 na PS3 i na dużym TV. Bez kombinowania z przenoszeniem TV czy ciągnięciem kabla DVI-HDMI i podłączanie bezprzewodowo pada. A co do grania na myszce to rzecz już omawiana i wszyscy wiemy, że się lepiej na niej gra w FPP. Chociaż na padzie idzie się całkiem dobrze nauczyć. Edytowane 19 Marca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 A sobie podłączaj TV do kompa. Nie widzę problemu. Ale nie każdemu to musi pasować i nie każdy chce trzymać w salonie kompa czy podłączać kompa na stałe do TV. Mnie do PC starczy 22 i tak przez ostatni rok częściej grałem na konsoli, bo na PC to w tylko Mafie 2 grałem . Zresztą konsole to konsole, a PC to PC i tle w tym temacie. Korzystam z 32" TV na codzień i nie mam tego problemu :) Dać się da tylko po co się męczyć. Gdyby x360 miał mousa to bym do tej pory na nim grał a tak po rozgrywce w gry typu crysis na padzie tożto katorga i męka a nie przyjemność. Jakie męczenie, jakie kombinowanie? :) Gramy w FPP na myszce i klawie na dużym ekranie, a w typowe konsolowe porty na padzie(Devil May Cry np.). Kto ma konsole, ten niech się tym bardziej cieszy rozgrywką ;) Ale dość offtopu. Czekam na dobre multi FPP, parę ciekawych tytułów niedługo wychodzi (BF3 np.). Ciekawe jak to będzie w porównaniu z C2. Pograłbym w solidnego FPP dłużej na necie. Niestety demko C2 jak dla mnie pokazało totalne minimum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Co do wersji PS3 to chyba za ciekawie nie będzie. HOT: Demo Crysis 2 już usunięte z PSN… - PS3 Site Polska Crysis 2 demo comparison Edytowane 20 Marca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 c2 to bedzie epic fail tego roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Rozwiń swoją wypowiedź, bo jestem ciekaw co miałeś dokładnie na myśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gjnnqP0wgwM&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Inteligencja przeciwników była lepsza 5 lat temu w F.e.a.r :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...