Duncan Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zobaczcie tą fotkę: To jest ten znaczek na rdzeniach procków AMD. Ciekawe co? Nie byłem pewny czy to właściwe forum, ale procek to sprzęt no nie :D Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Heheh fajne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Heheh fajne :P No a jaj PIV z hełmem jeden gościu pomierzył ... brrr (było na overclockers.com) No cóż - polerka ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zalozysz 2-3 razy cooler i bedzie splaszczone :) Zreszta po to jest pasta zeby wszystko wyrownac no nie ? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 nie nowina ale nie ma co sie przejmowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "Przyjdzie kit i będzie git" 8) dlatego stosuje się paste ..... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dlatego moj thoroughbred bedzie szlifowany :mrgreen: nie poopuszcze draniowi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja polerowałem moją starą Celine 500 ale żeby AMD :lol: to trzeba być kamikadze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dlatego moj thoroughbred bedzie szlifowany :mrgreen: nie poopuszcze draniowi ;] Czym, jak ?? No jak by rdzenie były gładziuchne - to by się można było przeglądać w nich - a są matowe=nierówna powierzchnia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dlatego moj thoroughbred bedzie szlifowany :mrgreen: nie poopuszcze draniowi ;]ja nie zaryzykuje nawet durona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dlatego moj thoroughbred bedzie szlifowany :mrgreen: nie poopuszcze draniowi ;]ja nie zaryzykuje nawet durona :) zobacze jeszcze ile power'a da mu AS3 i nowa rewizja tego fc... jak nie dojde do 2.8ghz to bede bardzo intensywnie myslal czy go nie oszlifowac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 polerowanie amdka ? co za problem ja juz dwa wypolerowalem, tak, ze calutki jest plaski i nie potrzeba shima :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 polerowanie amdka ? co za problem ja juz dwa wypolerowalem, tak, ze calutki jest plaski i nie potrzeba shima :) I żaden nie działa ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 polerowanie amdka ? co za problem ja juz dwa wypolerowalem, tak, ze calutki jest plaski i nie potrzeba shima :)8O 8O :P miekki to on npewno nie jest,wiec przy polerce trzeba uwazac,zeby nie zaczepic rogu i nie pokruszyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A co ma schim do polerowania rdzenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 polerowanie amdka ? co za problem ja juz dwa wypolerowalem, tak, ze calutki jest plaski i nie potrzeba shima :)8O 8O :P miekki to on npewno nie jest,wiec przy polerce trzeba uwazac,zeby nie zaczepic rogu i nie pokruszyc antki bardzo mocno zapychaja papier.... szlifowalem juz kiedys axia 1ghz, mialem 1-2C mniej jak bedziesz odpowiednio "sprytnie" szlifowal athlona (bez "pomocy" np. podkladek sie nie obejdzie) i bardzo dorobnym papierze przy duzej ilosci wody to nie ma obaw, trzeba tylko miec umiar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Powiększenie chyba ze X100 ??? albo i więcej. Fajnie to zrobiłeś - ale ja bym się tymi "chropowatościami" nie przejmował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 polerowanie amdka ? co za problem ja juz dwa wypolerowalem, tak, ze calutki jest plaski i nie potrzeba shima :)8O 8O :P miekki to on npewno nie jest,wiec przy polerce trzeba uwazac,zeby nie zaczepic rogu i nie pokruszyc antki bardzo mocno zapychaja papier.... szlifowalem juz kiedys axia 1ghz, mialem 1-2C mniej jak bedziesz odpowiednio "sprytnie" szlifowal athlona (bez "pomocy" np. podkladek sie nie obejdzie) i bardzo dorobnym papierze przy duzej ilosci wody to nie ma obaw, trzeba tylko miec umiar temp poprawila ci sie pewnie nie przez gladkosc,tylko przez zmniejszenie warstwy oddzielajacej jadro od radiatora mozna latwo przesadzic i doszlifowac sie do jadra,zabawa dla odwaznych i z doswiadczeniem w takich sprawach osobiscie to bym sie nie skusil,ale zycze powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A co ma schim do polerowania rdzenia ? chodzilo oto ze tak spolerowal ze gdyby mial CS to radiator/blok niedotykalby jadra ech ludzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ja tam niebede sobie niczego szlifowal :P po to mam paste zeby mi zapelnila dziury mieczy nierownym prockiem a nierownym colerem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 oblookaj tak samo pentiuma 4, pewnie jeszcze gorzej wygląda. a kpiną są celerony, wydajność nieadekwatna do częstotliwości. co oni robią z tymi megahercami w celeronach? a takie mikroskopijne nierówności na procku amd to żaden problem, każdy wie jak to się kręci i chłodzenie wyrabia więc :!: OLAĆ TO :!: mi to nie przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 A co ma schim do polerowania rdzenia ? chodzilo oto ze tak spolerowal ze gdyby mial CS to radiator/blok niedotykalby jadra ech ludzie ... bez przesady poniżej 1mn z grubości to chyba nie zejdzie ? a przecież schima też można wygładzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 czekam na temat forum " dlaczego proc się slalił ? " będą ładne zdjęcia przykopconego athlona niedługo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 to byl zart, chodzilo o to, ze spolerowalem cale jadro i zostal rowny kawalek krzemu, jak 486 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 :!: sadysta :!: jak jeszcze powiesz że byłsprawny to się popłaczę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 to byl zart, chodzilo o to, ze spolerowalem cale jadro i zostal rowny kawalek krzemu, jak 486 :) a mi sie wydaje ze kolega qtch lubi sie czasem dowartosciowac w taki lub inny sposoob :lol: przytocze jeszcze jeden watek bodajze o radeonie 9200 qtch napisal - ze jak sa juz 9200 to se qpi i potestuje jaka rooznica w stosunku do 9000 ktorego posiada :lol: no comments - fajnie ze mash kase koles :lol: pozdro ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 sory 9100 - niedoczytalem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...