Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Witam mam pytanie bo dokładnie chodzi mi o tą płyte głowna AsRock 4CoreDual-SATA2 VIA PT880 Ultra R2.0. Słyszałem że jak sie zaktualizuje biosa to windows nagle wyczytuje 3,3 gb ramu jak sie ma 4gb 800mhz ile w tym prawdy?? i jaką max karte na pci-expres obsłuży do jakiej max?? i czy będą ze sobą współdziałay ramy Kingstone ddr 2gb 400mhz i Kingstone ddr2 4gb 800mhz?? Edytowane 1 Czerwca 2009 przez KLICHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ramy nie będą działały razem albo DDR1 albo DDR2. Ja miałem na niej 8600GT i płyta dawała rady tylko ,że masz ograniczenie PCI EX x4. Swoją drogą jest temat o płycie. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 aha no dzieki a jak z tymi ramami ddr2?? po tej aktualizacji wycisnęło by mi więcej gb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 GB więcej nie uświadczysz, a kręcenie pamięci nie będzie również zbyt górnolotne. Próbuj, próbuj, nikt ci nie wywróży z fusów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 no tak ale szłyszałem pogłoski że w BIOS L2.12 REV na nim nagle płyta główna widzi 3,3 gb ramu?? a czy jak bym wsadził 4 gb po 2 na kość to będą mi ramy działały czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...