MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ten wykonany dosc dawno ale jeszcze go nie pokazywalem maly otworek na lcd jest reszta to niebieska szyba.. niestety uszkodzilem wiec fota bez szyby Najwiecej czasu zajelo robienie literek . sa wypukle na 4 mm i niezle to wyglada z podswietleniem od sroka z budy kiedy swiatlo pada na krawedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 nie no....wypas!!! literki bomba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 stanowi to kaplet z tym reszta fotek zespolu chlodzenia na TEJ STRONIE pozdrawiam tych co wkladaja w mody serce :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jak zrobiles te literki ?? naklejane czy jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 zajebiscie mi sie te literki podobaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 nie no....wypas!!! literki bomba! :)) dziex :) Prawdziwa udreka to dobranie koloru do calej budy.. nie chcialem malowac na inny kolor .. postawilem sobie za punkt honoru znalezienie koloru i zrobienie takowego jak cala reszta budy. Udalo sie mixujac kolor z katalogu farb do zderzakow samochodowych z farba do karoserii :) kazda miala lekko inny odcien - razem daly to co szukales - na zapas wziolem dodatkowa puszke :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 full wypas te literki :) chyle czoła :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jak zrobiles te literki ?? naklejane czy jak ?? z poczatku probowalem w drewnie :) (jestem meblarzem z zawodu) ale nie wychodzilo.. luszczylo sie i ogolnie drewno jest za miekkie za latwo by bylo wgiac czy zarysowac... Potem z metalu ale 1 mm wysokosci byl za maly wiec poszly w smietnik :)) stal 3 mm byla znowu za trudna w obrobce... a tak sobie potem pomyslalem ze przeca mozna z gumy zrobic.. takiej detkowej.. wiec pojechalem na drugi koniec miasta i kupilem 2 metry gumy 4mm grubosci :) Odrazu uprzedzam ze wycinanie literek w gumie to nielada udreka... rwie sie,, luszczy i strasznie ciezko ladny luk wyciac.. trzeba idealnie 90 stopni nozyk trzymac... ja zrobilem sobie do tego urzadzenie zeby rowno szlo ale i tak potem musialem szlifowac krawedzie jakes 8 godzin :))) drobmniutkim mokrym papierem sciernym ... potem naklejasz to butaprenem bo to elastyczny klej... potem trzeba zmatowic gume bo farba nie siada wogole na gumie... luszczy sie... wiec trzeba utwardzic gume - zamrozic najlepiej powietrzem sprezonym (ja uzylem gazu do zapalniczek) i polozyc grunt... pare warstw bo odpada :))) jak raz sie nie uda trzeba sciagac farbe bo nie da sie szlifowac farby na gumie... Mi literki zajely jakies 8 dni hyhy walka byla spora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "] jak zrobiles te literki ?? naklejane czy jak ?? z poczatku probowalem w drewnie :) (jestem meblarzem z zawodu) ale nie wychodzilo.. luszczylo sie i ogolnie drewno jest za miekkie za latwo by bylo wgiac czy zarysowac... Potem z metalu ale 1 mm wysokosci byl za maly wiec poszly w smietnik :)) stal 3 mm byla znowu za trudna w obrobce... a tak sobie potem pomyslalem ze przeca mozna z gumy zrobic.. takiej detkowej.. wiec pojechalem na drugi koniec miasta i kupilem 2 metry gumy 4mm grubosci :) Odrazu uprzedzam ze wycinanie literek w gumie to nielada udreka... rwie sie,, luszczy i strasznie ciezko ladny luk wyciac.. trzeba idealnie 90 stopni nozyk trzymac... ja zrobilem sobie do tego urzadzenie zeby rowno szlo ale i tak potem musialem szlifowac krawedzie jakes 8 godzin :))) drobmniutkim mokrym papierem sciernym ... potem naklejasz to butaprenem bo to elastyczny klej... potem trzeba zmatowic gume bo farba nie siada wogole na gumie... luszczy sie... wiec trzeba utwardzic gume - zamrozic najlepiej powietrzem sprezonym (ja uzylem gazu do zapalniczek) i polozyc grunt... pare warstw bo odpada :))) jak raz sie nie uda trzeba sciagac farbe bo nie da sie szlifowac farby na gumie... Mi literki zajely jakies 8 dni hyhy walka byla spora :) jestem pełen podziwu :D :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 dobre :) ponad tydzien roboty z kilkoma literkami :) to trzeba miec cierpliwosc, ale za to masz u mnie respect pelen wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No to moze ja sie wypowiem :wink: Pomysl z literkami jak i wykonanie super :!: gratuluje wtrwalosci i dokladnosci, co do samego ksztaltu okna to sam nie wiem, podoba mi sie wykonanie i pomysl, ale caloksztalt jakos mi nie przypadl do gustu, ale wazne ze tobie sie podoba bo przeciez jest to twoja buda. Niedlugo zaprezentyje moj mod, tylko niech dostane paczke od amoniaka i wtedy sie pochwale, mam nadzieje ze jescze w tym tygodniu. Jeszcze raz gratulacje Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niedlugo zaprezentyje moj mod, tylko niech dostane paczke od amoniaka i wtedy sie pochwale, mam nadzieje ze jescze w tym tygodniu. Pozdro no to czekamy na fotki twojego moda :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zajebicho - ja bym tylko pomalował te literki na czarno lub reszte na czarno a literki białe. Ale ogólnie wykonanie na 6 prosze pana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 bylem okrutny zapominajac dodac ze oficjalnym patronem mojego moda jest Mr.Kaczka a ponizej jego wizerunek :) Stal nademna i pilnowal by robota szla rowno i sprawnie ... Ze wzgledu na wysoki poziom cukru w ciele Mr.Kaczka (bo to cukrowa kaczka) nie pozyje dlugo - zmoduje mu trumienke hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "]bylem okrutny zapominajac dodac ze oficjalnym patronem mojego moda jest Mr.Kaczka a ponizej jego wizerunek :) Stal nademna i pilnowal by robota szla rowno i sprawnie ... Ze wzgledu na wysoki poziom cukru w ciele Mr.Kaczka (bo to cukrowa kaczka) nie pozyje on dlugo - zmoduje mu trumienke hyhy buhahaha :) :lol: :twisted: :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No to moze ja sie wypowiem :wink: Pomysl z literkami jak i wykonanie super :!: gratuluje wtrwalosci i dokladnosci, co do samego ksztaltu okna to sam nie wiem, podoba mi sie wykonanie i pomysl, ale caloksztalt jakos mi nie przypadl do gustu, ale wazne ze tobie sie podoba bo przeciez jest to twoja buda. Niedlugo zaprezentyje moj mod, tylko niech dostane paczke od amoniaka i wtedy sie pochwale, mam nadzieje ze jescze w tym tygodniu. Jeszcze raz gratulacje Pozdro W sumie z zalozenia to moje logo :) lini produkcyjnej xsrx&kaczka c.o. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "] No to moze ja sie wypowiem :wink: Pomysl z literkami jak i wykonanie super :!: gratuluje wtrwalosci i dokladnosci, co do samego ksztaltu okna to sam nie wiem, podoba mi sie wykonanie i pomysl, ale caloksztalt jakos mi nie przypadl do gustu, ale wazne ze tobie sie podoba bo przeciez jest to twoja buda. Niedlugo zaprezentyje moj mod, tylko niech dostane paczke od amoniaka i wtedy sie pochwale, mam nadzieje ze jescze w tym tygodniu. Jeszcze raz gratulacje Pozdro W sumie z zalozenia to moje logo :) lini produkcyjnej xsrx&kaczka c.o. :) pomysl jeszcze nad umieszczeniem wizerunku kaczki na budzie :D a moze okienko w kształcie kaczki?? :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 8O Wypasione na maxa! Super efekt...pewnie jeszcze lepszy bedzie z lcd'kiem i szybka pod spodem :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 To ja zadam ambitne pytanie czy literki to twoj projekt, czy byl to wydruk jezeli tak to jaka to czcionka... Pozatym mam watpliwosci co do trwalosci calosci ale o tym przekonamy sie w praktyce...(moim zdaniem farba nie wytrzyma za dlugo na literkach, blacha pod spodem sie gnie minimalnie ale jednak literki tez. pozatym wilgos powietrza i ewentualne zachlapania (wc rullez) ) I kolejne pytanie co bedzie w tej drugiej przegrudce (w jednej pompa i chlodnica a w 2 ???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 To ja zadam ambitne pytanie czy literki to twoj projekt, czy byl to wydruk jezeli tak to jaka to czcionka... Pozatym mam watpliwosci co do trwalosci calosci ale o tym przekonamy sie w praktyce...(moim zdaniem farba nie wytrzyma za dlugo na literkach, blacha pod spodem sie gnie minimalnie ale jednak literki tez. pozatym wilgos powietrza i ewentualne zachlapania (wc rullez) ) I kolejne pytanie co bedzie w tej drugiej przegrudce (w jednej pompa i chlodnica a w 2 ???) druga przegorka hyhyh yto zbiornik na wode :) nie sofotografowalem pokrywki :) CO do trwalosci to ma juz 6 miesiecy i fotki sa z dzis :) Nie robil bym tyle bez przemyslenia co z tego bedzie pozniej :) Lakiernik zawodowy mi pomagal grunt elastyczny dobrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No to chyba nie ma obawy...Ale w takim razie jak to zbiornik to wytlumacz mi po h.u.j tam i wlot i wylot bezposrednio z chlodnicy prrzecierz nie ma jak tego podlacyc zeby to funkcjownoalo...Albo ja zle mysle..(nawet jesli pompka zatapialana to przy takim podlaczeniu to tylko uklad z 2 pompami :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No to chyba nie ma obawy...Ale w takim razie jak to zbiornik to wytlumacz mi po h.u.j tam i wlot i wylot bezposrednio z chlodnicy prrzecierz nie ma jak tego podlacyc zeby to funkcjownoalo...Albo ja zle mysle..(nawet jesli pompka zatapialana to przy takim podlaczeniu to tylko uklad z 2 pompami :) ) a ten trik specjalnie zrobilem zeby zobaczyc jak uwazni sa ogladajacy :) do tej pory ogladnieto z topicu jakies 1300 razy w poprzednim poscie i ty jestes 1 :))) ktory zwrocil uwage :) Jedna oczywiscie powinna isc do gory i tak tez idzie - na fotce wkrecilem w zlaczke co by sie nie platala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Hmmm Projekt i wykonanie wypas ale czemu literek nie zrobiles poprostu z plexy?? Fajnie by sie malowalo i wycinalo :D Przynajmniej takie jest moje zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Hmmm Projekt i wykonanie wypas ale czemu literek nie zrobiles poprostu z plexy?? Fajnie by sie malowalo i wycinalo :D Przynajmniej takie jest moje zdanie :D No nie wiem czy to tak latwo w plexie cos robic, a co dopiero literki wycinac :? Robilem juz troche w plexi wiec wiem co mowie - chyba :D Jutro przymierzam sie do mojego nowego projektu - rowniez z wykorzystaniem plexy, ale szczegoly jak zrobie, bo czasem nie wyjdzie i lipa. :? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 moj dremel nie ma takiego stopniowania obrotow :))) pod drugie plexy nie lubie zabarazo w obrobce.,.. mam uraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 TO się nazywa profesjonalizm ... Mr xsrx to wykonanie jest SUPER ! ......aaaa i podobnie jak Ty ja mam swojego patrona nadzorującego wszystkie rzeczy zmieniane w kompie itd. itp. a jest nim 'Jeż Jerzy' [TM] i ma przydatną funkcę ... średnich jakości pluszak wzorowo zbierający kurz z budy i okolic :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niedlugo zaprezentyje moj mod, tylko niech dostane paczke od amoniaka i wtedy sie pochwale, mam nadzieje ze jescze w tym tygodniu. Pozdro no to czekamy na fotki twojego moda :D :twisted: A ja czekam na paczke od amoniaka i wogole na jakis odzew z jego strony i wtedy sie pochwale, mam nadzieje ze bedzie czym sie chwalic :wink: Pozdro Update MichalP [xsrx] zajebis** kaczka - ja tez taka chce, moze by mi doradzila - daj mi do niej numer telefonu to sie z nia skonsultuje :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 MichalP [xsrx] zajebis** kaczka - ja tez taka chce, moze by mi doradzila - daj mi do niej numer telefonu to sie z nia skonsultuje :lol: Pozdro Kaczka niestety ma problem z operatorami GSM ze wzgledu na brak dokumentow nie dajli jej zakupic telefonu :)) Zreszta ona potarfi tylko robic "kwa..." :) wiec sie z nimi nie dogada :) POczekaj do konca maja to moze cos przypoluje i beda male :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 TO się nazywa profesjonalizm ... Mr xsrx to wykonanie jest SUPER ! ......aaaa i podobnie jak Ty ja mam swojego patrona nadzorującego wszystkie rzeczy zmieniane w kompie itd. itp. a jest nim 'Jeż Jerzy' [TM] i ma przydatną funkcę ... średnich jakości pluszak wzorowo zbierający kurz z budy i okolic :) pozdro Zeby obydwa nie byly plci meskiej to by sie je jakos zmixowalo :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 hehe wyszłoby jeżokvokstfo .. albo coś pobocznego.. ey ale jakie granice są dla moddera takiego jak ty ?? chyba nei ma skoro literki są dentkowate :) to kaczka może być jeżowata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...