B3T0N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 HEHEHEHE qrde tak ludzie gonicie z tymi modami , ze niedlugo zamiast pokazac calego gotowego moda , bede pokazywal po czesci , co zrobilem , bo mnie az korci aby zdjecia zaczac trzaskac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 a ja sobie co ciekawsze daje bo ogolnie nigdy mi sie nie podoba to co zrobilem... np teraz robie biurkompa z amortyzowanym zbiornikiem na ciecz :) a jeszcze nie nacieszylem sie wczesniejszym modem hyhy Pasja :) W sumie mam 2 pasje :) DivX i Mody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No MichalP. Zajebiscie te literki Ci wyszly. Dla mnie bomba. I ogolnie to okienko Cool zajafka :) Jak skonczysz moda to moze podeslesz do nas? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 kain problem :) bedzie tych modow kilka :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "]kain problem :) bedzie tych modow kilka :)))) :P 8O :D :D To nawet lepiej :) Massz obiecana mega-galerie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 tylko panelik bym sobie jak u ciebie zrobil to bylo by git a tak mam zwykle galki i przelaczniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mi też się podobają te literki, ale musi bć prostszy sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mi też się podobają te literki, ale musi bć prostszy sposób... - blacha - ogolnie ujdzie z dremelem w reku ale halas sasiadow z domow wykurzy :) tyle ze do 1 mm obrabia sie caliiem fajnie... powyzej 1 mm zaczyna byc to bardzo trudne zadanie... w 3mm blaszce wyciecie literi W zajelo mi 2 godziny i pokruszylo 2 tarcze (a te sa dosc drogie) Reasumujac: halasliwe, drogie, czasochlonne i trudne do wykonania - drewno - fakt faktem jest miekkie i grubosc ma male znaczenie ale tu pojawia sie problem np oczka w literce "e" czy innych. Ja konczylem meblarstwo i znam sie dobrze na technologii drewna i wiem ze jest pare waznych minusow tego materialu. Po pierwsze to ze tak cienki kwalek drewna z czasem sie powygina lub zluszczy, latwo go bedzie wgniesc - pamietajac o tym ze w kompie sa spore wachania temperatury, a drewno tog nie lubi - plexa - no to juz odwoluje sie do tych co mieli do czynienia z obrobka plexy... Bardzo trudna sprawa takie duperelki w tym wycinac i szlifowac -odlew silikonowy z formy glinianej (tez takie pomysly mialem) - awykonalny ze wzgledu na obrobke poznejsza miekkiego silikonu - guma - najlepsze moim zdaniem roziazanie - tanie! i stosunkowo latwe wycinanie ksztaltow - przy zachowaniu odpowiedniego konta ciecia i ostrosci nozyka :) ot moje zdanie nie potrafie wymyslec wiecej sposobow na literki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Znalazłem prostszy sposób: -kupujesz w zabawkowym literki z plastiku takie dla dzieci z magnesem -przyklejasz do obudowy -braki uzupełniasz klejem oczywiście literki zwykle są różnokolorowe więc najpierw trzeba je pomalować. Owocowych literek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 :))))))))) no z tektury tez mozna grubej jak by nie patrzec :)) ja na poczatku zamierzalem je wyciac w boku budy :))) to bym dopiero sie zajechal :)) btw. Literek z zabawkowego - niestety czcionki i wielkosci owych liter sa zbyt nieciekawe hyhy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Naprawdę porządny mod! Wreszcie coś nowego... Gratuluje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 po dlugim weekendzie poskladam all do kupy co by w koncu mozna bylo cyknac calosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 super mod :!: :!: :!: gratuluje staranności, wytwałości itp... jedyne co mnie martwi, to czy firma, która daje mi kaskę za pracę nie poda cię do sądu za użycie ich elementu graficznego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hyhy przeca to nawet nie jest podobne :))) zasadniczo z prawami do ksztaltow loga mozna w naszym sadzie do usranej smierci sie procesowac :)) (znam to z doswiadczenia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoYoT Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jest prostszy sposób na zrobienie tych literek, można kupić płytę PCV spienioną, stosuje się je w reklamie. Można ją ciąć zwykłym nożem do tapet. Malowanie, jak plastik. Innym sposobem jest cięcie ploteem tnącym liter jakiegoś wzoru z tworzywa o nazwie STYRODUR, jest to styropian ale o bardziej zbitej strukturze. Praktycznie w każdym większym mieście można znależć ploter tnący do styroduru, a projekt wykonają od ręki. Koszt PCV 1 m2 około 10zł, STYRODUR 1 m2 około 50 zł wycięty. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ze styropianem odpada ze wzgledu na jego miekkosc ale to pierwsze calkiem calkiem... Next time :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoYoT Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 STYRODUR jest to styropian ale o bardziej gęstej strukturze, znaczy się jest twardy, a po pomalowaniu farbą efektywnie wygląda. Jak ktoś jest z Lublina to mogę kawałek pokazać. Ewentualnie można popytać w agencjach reklamowych, praktycznie każda większa robi reklamę ze styroduru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...