Skocz do zawartości
Ponczyslaw

Nowości

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dar!ush napisał(a):
Bardzo kompaktowe wymiary bez zbędnego poszerzania radiatora. Super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nexor6 napisał(a):

Witam.

Wreszcie w Aquatuning.de pojawił się w sprzedaży Ybris Black Sun.

Jeden jest już mój :lol:

w Angeli tez juz sa w ofercie, na razie na zamowienie tylko... cos sie ruszac zaczyna... jeszcze tylko Koolance w PL i bedzie zdecydowanie lepiej ;)

http://angela.pl/index.php?d=szukaj&producent=150

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dar!ush napisał(a):

3407293[/snapback]

No i mamy hit sezonu :)

Byłem, widziałem i... to są zwykłe Black Water Ultimate :lol: tylko z nabitym logiem EK i ładniejszymi bokami, nawet wychodzą z tej samej fabryki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Greg_1 napisał(a):

Byłem, widziałem i... to są zwykłe Black Water Ultimate :lol: tylko z nabitym logiem EK i ładniejszymi bokami, nawet wychodzą z tej samej fabryki ;)

a Black Water to zwykly Magicool... http://www.magicool.biz/Magicool/Radiators.html

nowa seria MC ma miec wlasne logo wybite na boku, Cooling raczej nie wybije BW, wiec beda BW z logiem MC ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, nie twierdzę że te chłodnice są nieopłacalne, wręcz przeciwnie, prezentują się dużo lepiej niż Magicool/BW, a są praktycznie w tej samej cenie, a jeśli dostaniemy jeszcze do tego lepszą wydajność pod wolniejsze wentyle tym lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwscore napisał(a):

w przyszłym roku angela.pl ma mieć full wypas BP na sklepie do tego dochodzą nożyce do obcinania węża i full masę rzeczy :twisted:

im wiecej tym lepiej, jeszcze jeden sklep by sie przydal by zaostrzyc rywalizacje i bylby wybor i dobre ceny :) wazne ze cos robia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi