Skocz do zawartości
killua

Logitech Z5500 , X-fi Music I Słuchawki 300-400zł (chyba Cal)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam : mam glosniki Logitech z5500 karte XFI music i vista ultimate 64, i zastanawiam sie jakby tu polepszyc system dzwiekowy, co i jak poustawiac w panelu karty muzycznej cos czytalem o alchemy dla visty , moglby ktos cos weicej przyblizyc ?

2. Planuje w celach porzadnego nocnego grania bez przeszkadzania innym kupic jakies sluchawki 300- 400zl . pratkycznie tylko do gier, wymagania to dobry i czysty dzwiek przestrzenny i bas , niepotrzebny mikrofon.

3. pytanko z tym zwiazane jak takie sluchawki podlaczyc ? (to oczywiscie pewnie zalezy od sluchawek ale : ) na panelu logitechow jest wyjscie na sluchawki , podlaczac je wiec ewnetualnie do niego czy bezposrednio do karty ( glosniki maja niby wbudowany wzmacniacz, choc jak podlaczylem jakies zwykle sluchawki za 40zl to musialem mocno podglosnic zeby dobrze bylo slychac) , Jak brzmia sluchawki 5.1 : w jakims tescie czytalem (6 stron ale to chyba onet byl) jak gosci sie zachwycal Medusa 5.1 ze bez nich teraz juz nie pogra wiecej ? sensowne czy jakis wymysl ? Czytalem o Creative Aurvana LIVe ale nie mam pewnosci bo z kolei przy jakich sensheisherach ktos pisze ze sa lepsze ale prawie 500zl .

4. i jak sie robi rekabling do CAL(to na wypadek zdecydowanie sie na nie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko SHP 8900 mam Z5500 i X-fi pro i tego używam jak cche posłuchać głośno filmów czy pograć w giery dźwięk przestrzenny na tych słuchawkach gniecie i to bez żadnych bajerów włączonych w X-fi klarownie, przestrzenie wygodnie ;) jestem po Senkach 555 ;) także wymiatają lokalizacja źródła żadnych problemów ;) Cal cholernie nie wygodne na dłuższa mete odpadają też miałem no i AKG530 bardzo fajne ale krótko miałem sprzedałem do tranc'u lesze SHp'eki

Podłączenie bezpośrednio do karty a Z-5500 po coaxie przez DTS interactive

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi