Mario618 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie jakie chłodzenie dokupić na procek C2D E7300 będę kręcił bestję ;) i zaznaczam że za jakiś czas na Quada będzie przesiadka więc żeby także z nim nie miał najmniejszego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek1166 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie jakie chłodzenie dokupić na procek C2D E7300 będę kręcił bestję ;) i zaznaczam że za jakiś czas na Quada będzie przesiadka więc żeby także z nim nie miał najmniejszego problemu może takie?? 3295724[/snapback] Witam. Mam pytanie jakie chłodzenie dokupić na procek C2D E7300 będę kręcił bestję ;) i zaznaczam że za jakiś czas na Quada będzie przesiadka więc żeby także z nim nie miał najmniejszego problemu napisz jaką masz obudowe bo te chłodzenia nie do każdej się zmieszczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Karakorum + AS5 Zły dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario618 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Obudowa to Antec Nine Hundred Two... andrew777 mógłbyś linki dać żebym popatrzył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Odwiedź moją stronę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario618 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Myślę nad tymi dwoma: Xigmatek Big Scorpion HDT-S1284 Scythe Ninja II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Może te być mugen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...