Mateoosh Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Właśnie odkryłem to co w temacie :). Może to jest tajemnica kręcenia CR18D?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 tak btw ... czemu jeszcze nie masz bana za ten podpis ?? tzn "kupie Clap'a " ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Tiaaaa, dzisiaj to odkryliśmy na mojej NF7... Sam niewiem co o tym myśleć, czyżby tylko tym Crush18D (tak się pisze?) różnił się od starszych rev.?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 tak btw ... czemu jeszcze nie masz bana za ten podpis ?? tzn "kupie Clap'a " ??Bo admini nie dali :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shexbeer Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Właśnie odkryłem to co w temacie :). Może to jest tajemnica kręcenia CR18D?? Jak miałem 8RDA+ to z tego co pamiętam napięcie było 1,58V, w Abicie NF7-S (rev2.0) jest standardowo ustawione 1,6V z możliwością podniesienia do 1,7V i obniżenia min. do 1,4V. Jak to "odkryłeś", mierzyłeś miernikiem na obu płytach :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Właśnie odkryłem to co w temacie :). Może to jest tajemnica kręcenia CR18D?? Jak miałem 8RDA+ to z tego co pamiętam napięcie było 1,58V, w Abicie NF7-S (rev2.0) jest standardowo ustawione 1,6V z możliwością podniesienia do 1,7V i obniżenia min. do 1,4V. Jak to "odkryłeś", mierzyłeś miernikiem na obu płytach :?: Odkryłem jak zobaczyłem że na Abicie jest default 1.6V. Kurde może mi się coś pieprzy :/. Ale czytałem gdzieś że A2 i A3 default ma 1.5V. EPoX może zawyżać :). Proszę tych którzy mają płyty na enforsach 2 żeby podali VDD default'owe :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Witam Ja mam Epoxa 8RDA+ rev 1.1 mostk C1 napięcie VDD 1,55-1,68 czyli zakładam, że mam 1,6 v ale nie wiem czemu tak skacze. Fsb 225mhz synchronicznie bez v-modow i innych rzeczy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 sprzet co w podpisie - 1,58V - czyly 1,6v i idzie mi max 219 synchro , pozniej juz sa cyrki :? mostek mam C1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jak w podpisie mostek Crush 18D nie wiem czy A2 czy A3, ale srebrny ;) . Napiecie 1.58V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Jak miałem Epoxa to było 1,60 i NIGDY nawet nie drgnęło (no może do 1,61) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Kurde czyli że A2 i A3 mają jednak 1.6V. Jednak nie jestem taki genialny :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...