sokolr Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Wraz z zakupem/modernizacją nowego złomu postanowiłem dołączyć do braci tweak'owej. Jak przystało na kulturalnego człowieczynę witam serdecznie wszystkich! Jak sądzicie, czy dobrze zainwestowałem ciężko zarobione pieniądze w widoczną konfigurację?[/img][/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Nono, niezły sobie sprzęcik kupiłeś!! Nie znam parametrów tego Gigabyte, ale pewnie dobra, bo na podstawie innych komponentów sądzę że byle <span style="color:red;">[ciach!]</span>a byś nie kupował. Pytanie za sto punktów: Po co CI RAID? Padnie nie daj Billu któryś z dysków i dowidzenia Terenia. Ja na Twoim miejscu pozostałbum przy 2*60GB=120. Moją opinię popieram uwagami wielu ludzi którzy uważają że RAID niewiele im podniósł wydajność. Pomyśl nad tym. I najważniejsze: Obudowa porządna. Przy okazji: Gdzie kupiłeś to cudo? Mnie interesuje ten sam model, tylko bez drzwiczek. Jak do tej pory słyszałem tylko o Actionie, a i oni nie zawsze je mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Obudówkę kupiłem w sklepiku http://mojepc.pl Mieli 2 szt. Nigdzie indziej nie mogłem znaleźć. No ale udało się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Szczerze powiem, że u mnie śmiga wszystko o wiele szybciej. Dużo zgrywam sobie filmików z kamerki Sony, no i skanowanie+obróbka w Adobe itp. A co do padaki dysku. No cóż, zawsze się trafić może. No ale od czego nagrywara+backup? Także jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Komp jest spox. Jeśli chce Ci się robić testy to napisz wyniki z 3DMarka, Q ]|[, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Hmmm ... komp fajny ... tylko powiedz to KT333A w nazwie twojej plyty w podpisie to tylko takie oznaczenie plyty ... czy ja przegapilem wyjscie chipsetu KT333A ... to tej poty myslalem ze mamy KT 133, KT133A, KT266, KT266A i KT333 ?????? PS. Witam na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stavros Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 to ile daleś za takie zabawki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...