michalak Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jutro rozpoczyna się długi weekend, wybieracie się gdzieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Wieden :D Do poniedzialku wlacznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Wawa -do soboty włącznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Tża się uczyć :( Żadne wyjazdy. No, może jakiś wypad na browarka, a później znów do nauki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja tam będę siędział w domu ale za to... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jeszcze nie wiem czy beda gdzies jechał :( ale napewno pierwszy wolny dzien zarezerwowany na kompa :D hehe a potem moze jakis wypad za miasto :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja jade do Sopotu. P.S. Wiedeń piękne miasto, byłem kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja tam będę siędział w domu ale za to... :twisted: I prawidłowo :) Tez moze tak zrobię ;) Niewiadomy tylko jak z organizacją... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mnie się już dzisiaj zaczął :) Niestety mam dużo nauki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Na imprezkę albo dwie skocze, na rowerze pojerzdze, może na działkę do kumpla skoczę na małe piciu-piciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 bede dokanczal i zakladal wc a potem jak starsi sie wkurza ze mam bajzel w pokoju to se na rowerek wyskocze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Rower & Komp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jade na wioskę , i będe bujał sie carem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Koszykówka :D & komp :P & koszykówka :D & nauka :( A później się zobaczy jak wyjdzie z czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No, w końcu uda mi się pośmigać na "bajku" :) Przez te jebxne studia mam coraz mniej czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 A ja mam od piatku dlugi weekend, bo sie rozchorowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 A ja nie wiem co moja Lady wymyśli. Sysko zależy od niej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 PIWO PIWO PIWO PIWO (...) SEN KAC PIWO PIWO PIWO PIWO (...) SEN KAC PIWO PIWO PIWO PIWO (...) SEN NIEZŁY KAC PIWO PIWO PIWO PIWO (...) SEN MEGA SUPER KAC... i do pracy.... Tak skrótowo przedstawia się plan na najbliższe 4 dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 kosz, kosz ,kosz + piwko + grill = weekend :D :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 na rower nei wyskocze bo rozwalilem widelec (nie skaczcie :P ) na dzialke jade ... bo musze na browca pojde ... bo chce zagram w wolfa .. j.w. zadzwonie do dostawcy net-a opie.rdoli.ć ich ... j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 berlin paryz berlin - ale pewnie i tak nic z tego ine wyjdzie: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 A ja od czwartku do niedzieli wybieram się na konwent rpg - conquest (w Krakowie). Więc jak ktoś chętny zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Chata i wiocha (te car łill bi majn :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 pewnie siec z bratem i starcraft albo cos innego... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Rowerek i do dziwnowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Domek, komp, piła spielen na boisku no i może się czegoś pouczę (jjjjasne..... :D) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jeszcze zobacze. Moze wpadne do starych qmpli, a potem na ogrodki jak pogoda dopisze :) Jak nie dopisze, to q3, UT NFS, Icy Tower, C++, Java, Mod kompa, poprawienie hamulcow auta, pociecie drewna, skoszenie trawnika, posprzatanie pokoju, czyszczenie drzwi pod lakier u siostry, wycentrowanie kol roweru, robienie plyt betonowych (bez urazy B3T0N :D) na chodnik, tynkowanie jednego pomieszczena w domu, wymiana uszczelek pod przepustnica w aucie. Jak jeszcze mi cos wypadnie, to napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...