bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Tam-da-da-dam! Wraz z firmą ASUS przygotowaliśmy dla Was konkurs, w którym do wygrania są bardzo atrakcyjne routery bezprzewodowe. By wziąć udział w zabawie, wystarczy być zarejestrowanym użytkownikiem forum PurePC oraz udzielić poprawnych odpowiedzi na kilka bardzo prostych pytań. Chętnych zapraszamy do rozwinięcia, wspaniałe nagrody czekają właśnie na Was. Komu tym razem dopisze szczęście? Kliknij go - Edytowane 2 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Fajna forma wysyłania odpowiedzi ;] btw, po konkursie Asusa spodziewałem się nagród w postaci płyt głownych/ kart graficznych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) btw, po konkursie Asusa spodziewałem się nagród w postaci płyt głownych/ kart graficznych ;)A tam, przeciez to każdy ma juz w kompie :D Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja to nawet za czasów AMD K5 miałem :P A taki router, m-mm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 IMO dobry poziom pytań. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) nono , a juz myslalem ze po 2 nastepujacych po sobie konkursach teraz bedzie dluzsza przerwa...a tu suprajs suprajs :) Edytowane 2 Czerwca 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła forma wysyłki odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła forma wysyłki odpowiedziDzię-ku-je-mmmm. Biorącym udział przypominamy, że ostatnie pole nie służy do wpisywania odpowiedzi na wszystkie poprzednie pytania! Edytowane 2 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Odpowiedzi wysłane. Gratuluję ładnego formularza na stronie :) Bardzo czytelny i zdecydowanie ułatwia sprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Przydałby mi się router szczególnie taki z bajerami, funkcja EZ Management daje radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzio bak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 wiem, że już ktoś pisał, ale muszę przyznać także, że przesył odpowiedzi -----> pełen komfort (w końcu). Asus Was przycisnął czy sami się zmobilizowaliście? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Przydałby mi się router szczególnie taki z bajerami, funkcja EZ Management daje radę :) No to pewnie wezmą to pod uwagę podczas logowania. Proponuje nie SPAMOWAĆ takimi głupimi komentami, mi się wiele rzeczy by przydało, ale jakoś nie mam potrzeby ogłaszać tego całemu światu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 wiem, że już ktoś pisał, ale muszę przyznać także, że przesył odpowiedzi -----> pełen komfort (w końcu). Asus Was przycisnął czy sami się zmobilizowaliście? :D My się nie dajemy cisnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Uznaliśmy, że trza coś z tym zrobić :) I wspólnymi siłami się udało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 No i zajebiaszczo się udało, bo wysyłanie odpowiedzi z poziomu klienta poczty to był lekki fail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Te routery wyglądają jak element wystroju domu. Klasa ;). A będąc fanem asusa jestem przekonany, że w środku jest równie dobrze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 W 6 wystarczy wpisać tą funkcję, czy trzeba jakieś elaboraty wychwalające pisać? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 W 6 wystarczy wpisać tą funkcję, czy trzeba jakieś elaboraty wychwalające pisać? ;>Póki co rekord to 131 słów i niemal 1000 znaków. Dłuższe wypracowania nikomu nie zaszkodzą o ile naturalnie piszący zawrze w nich choć odrobinę sensu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 No to pewnie wezmą to pod uwagę podczas logowania. Proponuje nie SPAMOWAĆ takimi głupimi komentami, mi się wiele rzeczy by przydało, ale jakoś nie mam potrzeby ogłaszać tego całemu światu... no twój zupełnie nie jest lepszy, na pewno cały świat chce wiedzieć ,że ty sobie nie życzysz raczej myśle, że większości świata przydałby się nowy router :razz: OT off Fakt wysyłanie odpowiedzi na piątkę. Ktoś sie rozpisał na 131 słów ? to ładnie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Konkurs ten został postawiony na bardzo wysokim poziomie. Forma pytań może zmylić uczestnika. Sama kwestia systemu odpowiedzi bardzo schludna i przejrzysta Byle więcej tak dobrze dopracowanych konkursów Pozdrawiam, Duch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Konkurs ten został postawiony na bardzo wysokim poziomie. Forma pytań może zmylić uczestnika. Sama kwestia systemu odpowiedzi bardzo schludna i przejrzysta Byle więcej tak dobrze dopracowanych konkursów Pozdrawiam, Duch Teraz będą już tylko jeszcze ładniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) W jednej z odpowiedzi w pytaniu nr 4 jest literówka, a tak po za tym to "gód dżab!" Edytowane 2 Czerwca 2009 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Przypominam również o tym, że każda osoba może wziąć udział w konkursie tylko raz. I, że zakładanie dodatkowych kont specjalnie do konkursu jest kiepskim pomysłem. Takie działanie skutkować będzie wykluczeniem z konkursu. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Skrypt musiał powstać bo ostatnimi czasy było robione na szybko a teraz powinna być już pełna kultura. Zmienił się też system wyboru zwycięzców. Wybierają ich pracownicy ASUS nie my, więc nie ma co się produkować i tak nie wygracie przez to :) Zakładanie nowych kont to największa głupota bo sprawdzany jest mail i ip a przy tylu setkach nadesłanych odpowiedziach wyjdzie szybko, że ktoś kręci wałka a wtedy najłagodniej jak wykluczymy go z konkursu, później to już tylko ZPP lub nawet wykluczenie z forum. Pomyślcie dwa razy nim zrobicie coś tak głupiego. Kilku już tak poleciało więc to nie żarty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Pozdrawiamy użytkowników (czy raczej powinienem użyć słowa "artystów") wysyłających po 6 odpowiedzi z jednego IP, nawet nie zmieniając odpowiedzi na ostatnie pytanie :lol: Edytowane 2 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zapomniałeś dodać, że moderacja ich przywita z nagrodą dodatkową. Nie słuchali/czytali to teraz odsapną od forum na kilka tygodni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Brawo dla PurePC za nową formę wysyłania odpowiedzi :) Teraz jest dużo wygodniej. Co do 6 pytania to brzmi ono: Która z zaawansowanych funkcji routerów ASUS przyda Ci się najbardziej? a nie: Która z zaawansowanych funkcji routerów ASUS przyda Ci się najbardziej i uzasadnij dlaczego. Pisząc wypracowanie na 131słów z języka polskiego dostałby 1 za nieumiejętność czytania ze zrozumieniem :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) W 6 wystarczy wpisać tą funkcję, czy trzeba jakieś elaboraty wychwalające pisać? ;>Prosto, konkretnie i na temat - najlepiej zaproponuj na dobry początek 0,5 dla każdego z redakcji :) Dobrze, że system zgłaszania odpowiedzi działa jak należy – koniec ery kamienia łupanego. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Pozdrawiamy użytkowników (czy raczej powinienem użyć słowa "artystów") wysyłających po 6 odpowiedzi z jednego IP, nawet nie zmieniając odpowiedzi na ostatnie pytanie :lol:A można wiedzieć jaki jest rok zarejestrowania na forum tych artystów? ;> Tak z ciekawości, czy to konkursy przyciągają nowych i specjalnie zakładają konta czy jacyś starsi userzy (od 2006 w dół) też są pazerni na nagrody :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) A można wiedzieć jaki jest rok zarejestrowania na forum tych artystów? ;>Bieżący :D Nawet dzień się zgadza i godzina prawie też ;D Edytowane 3 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...