crackers Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 no jak w topicu... karta byla w slocie, przeczyscilem sprezonym powietrzem i nie dziala :( co moglo sie stac??? ja juz nie wiem :? a moze ktos chce kupic :D cena wywolawcza: 10zl, kto da wiecej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 moze po prostu powiedziala "dziekuje" i odeszla do krainy wiecznych lowow ;)moze po prostu powiedziala "dziekuje" i odeszla do krainy wiecznych lowow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 domin : piszesz podwójnie piszesz podwójnie podwójnie :) może kurz wleciał pod GPU i zwarcie robi? może napchałeś kurzu do slotu AGP? musisz spróbować wyczyścić kartę miękkim pędzelkiem albo wilgotną szmatką, tak samo slot AGP. ja u siebie dmuchałem do komputera ale nie sprężonym powietrzem, niezła chmura zawsze idzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...