Blue_Led Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Pewnie ktoś już o to pytał, ale nie mogę znaleźć... Chce zainstalować XP na zainstalowanego juz 98SE, coś gdzieś przeczytałem, że nie powinno być problemów z ustawieniami i XP "ustawi" się tak jak poprzedni Win... Pytanie brzmi: na ile jest to prawda i czy ktoś z Was tak robił i jaki efekt to przyniosło..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 na drugim dysku lub w innym katalogu. ja mam na 1 partycji xp na 2 98 i dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 na drugim dysku lub w innym katalogu. ja mam na 1 partycji xp na 2 98 i dziala :D Blue_Led pyta o aktualizację (zastąpienie 98 przez XP), a nie o instalowanie dwóch systemów na jednym dysku. Niestety, nie próbowałam. :) Zakładam, że to prawda, skoro XP się chwali takimi umiejętnościami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Da sie na Win98 zainstalowac XP. Ja tak wczoraj instalowalem sasiadce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 da sie i to (prawie) bez bolesnie.... XP moze nie przyjac niekrotych sterow, ale ogolnie powinien chodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Da się tylko oba systemy muszą być w tej samej wersji językowej np. 98PL i XPPL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...