Kacper1609 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam. Pare dni temu zainstalowałem Windows 7 rc a z nim antywirus Kaspersky. Co kilka-kilkanascie sekund wyskakuje mi okienko z tego antywirusa. Pisze Executable file has been changed. Nizej jest podany : -process name -process ID -Manufacturer -Version Pod tym mam do wyboru allow lub block. Te okienka juz mnie po prostu dobijają. Co mam zrobic zeby sie nie pojawiały ? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiToLotto Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam. Pare dni temu zainstalowałem Windows 7 rc a z nim antywirus Kaspersky. Co kilka-kilkanascie sekund wyskakuje mi okienko z tego antywirusa. Pisze Executable file has been changed. Nizej jest podany : -process name -process ID -Manufacturer -Version Pod tym mam do wyboru allow lub block. Te okienka juz mnie po prostu dobijają. Co mam zrobic zeby sie nie pojawiały ? Z góry dzięki A czy po kliknięciu allow nie otwiera ci się kolejne okno? Tam powinno być "Add to trusted". W takim przypadku program zaakceptuje możliwość zmiany tej aplikacji na stałe. O ile oczywiście jesteś pewny, że to normalne, że ten plik wykonywalny się zmienia. Kaspersky niestety potrafi być irytujący w tym temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...