Gość dragonlore Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) bedzie ;) niestety jak dla mnie bedzie to wersja onlina co mi wogole nie pasuje,czekamy na jakies filmiki Edytowane 3 Czerwca 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ale online :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 kontynuacja FF11 = crap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ciężko mi uwierzyć w te PS3 Only :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 No tak powiedzieli na konferencji. EDIT: trailer - http://www.dailymotion.pl/video/x9h1wz_fin...iler_videogames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 newsy polygamia Final Fantasy XIV na PC, PS3 i...? Na konferencji Square Enix poruszono jeszcze jedną bardzo ważną kwestię - platformy docelowe dla Final Fantasy XIV. Już wcześniej (tzn. wczoraj) wiadome było, że PC i PS3 to pewniaki, na te sprzęty gra jest po prostu od początku tworzona. A co z Microsoftową sierotką? <h6 align="justify">Jeśli chodzi o inne sprzęty, w tym Microsoftowy, rozważamy wszystkie możliwości </h6>Nazwijcie mnie jak chcecie, ale co jest poza "tym Microsoftowym"? Przecież nie wydadzą tego na Macu czy Wii, prawda? Natomiast jak widać posiadacze tylko 360 nie powinni załamywać rąk - wszystko się może zdarzyć. Aha, fajnie też, że w świecie tej gry nie będzie podziału na sprzęty tudzież regiony - wszyscy będą grali ze wszystkimi. Przynajmniej do bety, która może zweryfikować te plany. no i .....bedzie cos z tego dla posiadaczy xboxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...