Kosher Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Goscie, ktorzy kierowali antene (siec radiowa) uzywali laptopa z PCMCIA firmy AVAYA i mieli do tego super soft do ustawiania anteny kierunkowej, wiecie co to za soft? Jest moze jakis dobry (dokladny) soft do ustawiania anteny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 chyba sie machnales z tematem, ale to tak na marginesie :P daj temat o ustawianiu anteny, to moze dostaniesz jakis odpis szybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 mam neta radiowego, ale oprocz mnie jeszcze ze 20 osob sie "widzi" w sieci, problem w tym ze jak goscie zaczynali ustawiac antene to byli pod wrazeniem sily sygnalu a jak juz dokrecili to cos im nie poszlo a ze nie chcialo im sie poprawiac to teraz mam "Sila sygnalu: Niska" problem w tym ze w sterach od karty jest beznadziejny soft do monitorowania sily sygnalu, oni mieli kombajn, za pomoca ktorego mozna naprawde porzadnie to ustawic i stad pytanie o to czy znacie taki soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 hmmm kosher sluchaj ja mam PLANET i jest zajeb utility tzn soft hehe nie ma to jam 91% sygnału :lol: heh i w dodatku nie widze anteny zbiorczej a jaką masz sieciowke? to moze znajde softa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 D-Link AirPlus DWL-520+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasteq Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 To ja sie dolaczam. Potrzebuje takiego softu do sieciowki PLANET WL8305 - ten od producenta rozwala mi XPka - powoduje nieziemskie zwisy. Dodatkowo po instalacji sieciowka przestaje dzialac :) (sterowniki 3.00) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 hehe nasteq ja ci moge poradzic stronke www.interline.pl i bedziesz mial tam dzial :) a jak nie znajdziesz odpowiednich sterow to daj znac bo mam taka sama seciowke i xpka i dziala wysmienicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasteq Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Dzieki wielkie za adres. Niestety nie moge teraz tego sprawdzic, bo siedze na wakacjach. Jak tylko bede w domu to zobacze co to da :-) Jakby mi nie dzialalo to bede Cie jeczcze meczyl ;-) Pozdrawiam morsko, nasteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...