MacOSek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Gran Turismo Mobile PSP gameplay E3 2009 premiera: 1 października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Moar! Edytowane 3 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Przyznajcie sie, nie wierzyliscie, ze to w koncu ujrzy swiatlo dzienne ;) A tak serio to po pierwsze bardzo ladna grafika. Z drugiej strony jednak nie macie wrazenia, ze sterowanie jest jakies dziwne? Moze to kwestia grajacego, ale wydaje mi sie, ze jakos malo precyzji w tym wszystkim jest. Pewnie to tylko takie zludzenie i brak wprawy. Tak czy inaczej czekam z niecierpliwoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mi to wygląda na modele z GT5 wsadzone do GT4 i puszczone na małym ekranie czyli ładna mieszanka. ;) Co do sterowania to widać, że gość nie umie jechać. Grzeje na pałę w zakręt a tak się nie da. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Gdzie tam, do modeli z gt5 to jeszcze daleko. Fajnie, że się WRESZCIE pojawiło, ale czy chce mi sie teraz specjalnie kupowac psp na ten tytuł....chyba mi już emocje przeszły (takie jak mialem w 2006 roku), moze dlatego ze sie sporo nagrałem w gt4 na ps2 aczkolwiek ciesze sie ze tytuł nie stał sie kolejnym djukiem niukiem forewerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Przypominają bardziej te z GT5 niż z GT4. Wiadomo, że do GT5 nie ma co porównywać ale jest nieźle. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Cudownego sterowania to bym nie oczekiwał. Jeden analog, do tego w postaci pchełki, to raczej nie do takiej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 W gran turismo co po niektorzy przyzwyczajeni do poprzednich czesci (1,2) smigają na krzyżaku i też jest dobrze. Krzyżak się nadaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Heh, dla mnie to tak, jakby zamknęli PSX'a w małym pudełku z wyświetlaczem :D Ed: No dobra, po obejrzeniu pokazu może coś więcej jak PSX'a ;) Trial Mountain....mmmm, wspomnienia (faktycznie kolesiowi nie idzie z utrzymaniem tego GTRa na drodze :P) Edytowane 3 Czerwca 2009 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Nowy filmik z gc: http://www.youtube.com/watch?v=KEUzLSeuY4A Jak widać, na psp dało się nawet wrzucić widok z kokpitu B-) Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Noooo, za widok z kokpitu - szacun. Kusi, ooj kusi ten tytuł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Polygamia - Recenzja: Gran Turismo PSP Jedna z pierwszych recenzji, dodatkowo w naszym rodzimym języku :) A tutaj zagraniczne: IGN - 6.8/10 Eurogamer - 7/10 Edytowane 15 Września 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Hmm 6,5 czy 7/10 to chyba nie oceny jakich się ludzie spodziewali po 5 latach developingu :lol: Edytowane 15 Września 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Nie no ja jestem w szoku :o w pozytywnym tego sensie znaczeniu ;) Wedlug mnie gra powala jak na mozliwosci sprzetu... Jedyny wielki i niewybaczalny minus to brak trybu kariery - lol przeciez to gran turismo O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...