BasteKSG Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanko. Mojemu kuzynowi sie bardzo komputer grzeje czym to moze byc spowodowane ? Klapy juz mu sciaglem ale nie pomaga ... Wiatraczki wyczyscilem ale nadal sie grzeje i wylacza. Czekam na Wasza pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanko. Mojemu kuzynowi sie bardzo komputer grzeje czym to moze byc spowodowane ? Klapy juz mu sciaglem ale nie pomaga ... Wiatraczki wyczyscilem ale nadal sie grzeje i wylacza. Czekam na Wasza pomoc :) No sorry chlopak ale wrozka Genowefa jest na Karaibach, moze jakies detale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 dziadek mróz prąd wyłącza. napisz jaki sprzęt, sprawdzałeś temperatury np. Everestem, Speedfanem>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Pierwsze co mi się narzuca to zasilacz albo mobas. Ale faktycznie napisz konkretniej co to za maszyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...