Gość shoxeh Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam! Planuje WC dla procka oraz mobo. Potrzebuje obudowy z tym, że chcialbym aby weszla do niej chlodnica black ice gt xtreme 480 bez jakichs wiekszych przerobek, a juz najlepiej jakby weszla "pod sufit" i wentylatorki mialy gdzie wydmuchac powietrze ;) W oko wpadl mi cosmos S RC 1100 KWN1 GP z oknem, ale pod sufit wchodzi z tego co wiem tylko chlodnica 3x120mm, a ja chcialbym zamontowac 4x120 ;) Proszę o jakieś sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Może lookniesz na tą: http://www.purepc.pl/obudowy/cooler_master_atc_840_0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Fajnie tylko po co nowy temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...