Havoc Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Prosta piłka. Najgłupsze recovery dvd jakie widziałem (toshiba nowa) skasowało dosłownie wszystko. Nawet na nowo partycje tworzył :/ Kuźwa...! Żeby to jeszcze moje było to pół biedy, a tu jednak nie. Zaliczyłem największą wtopę w karierze. Jest jakiś sposób na odzyskanie danych? Easy Recovery nie znalazł nic ;( Poza jakimiś plikami o dziwnych systemowych nazwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Na 100% przy przywracaniu było info, że wszystkie dane znajdujące na dysku zostaną utracone. Recovery tak działa, więc co do tego to sam jesteś sobie winień ;). Osobiście polecam GetDataBack for NTFS :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wiem o tym ;) Myslałem tylko że chodzi o part. C ;/ Spróbuję, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 File recovery albo file scavenger u mnie pomogły, a miałem podobną sytuację tylko w Pavilionie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...